C cihanmnsl Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 304 4 Mart 2008 #1 ACİL YARDIM ISI CPU ISISI 35 DERECE TEHLİKELİ Mİ.... NE YAPMAM LAZIM
C cihanmnsl Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 304 4 Mart 2008 #2 hocalarım acil yardım labta pcnin ısısı 35 36 37 derece kadar artıyor tehlikeli mi ne yapmmam lazım öğrenciye kapattırayım mı bilgisayarı
hocalarım acil yardım labta pcnin ısısı 35 36 37 derece kadar artıyor tehlikeli mi ne yapmmam lazım öğrenciye kapattırayım mı bilgisayarı
sedom Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 689 4 Mart 2008 #3 hocam 28C üstü tehlike arz eder diye bilyorum.NE yapman gerektiğinbi bilemeyeceğim valla
adiyif Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 4 Mart 2008 #5 sakın olun sayın hocam 65 dereceye kadar sorun yok ondan sonra sorun ortaya cıkar zaten tehlıke anında bılgısayar senı uyarır kendını kapatır en azından yenı nesıl anakartlar bunu yapıyor sorun ertmeyın hıc 35 altına ınmez zaten
sakın olun sayın hocam 65 dereceye kadar sorun yok ondan sonra sorun ortaya cıkar zaten tehlıke anında bılgısayar senı uyarır kendını kapatır en azından yenı nesıl anakartlar bunu yapıyor sorun ertmeyın hıc 35 altına ınmez zaten