corollamı satıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezar10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Vay be 20 yasinda araba 16bin lira. Yanlis anlama hocam lafim sana degil piyasanin durumuna. Hayirli satislar

bu pazar araba pazarındaydım, yazdıgın fiyata 2000-2001 model corollalar vardı..Internet piyasasına bakmayın bence..

hakkaten yahu hic yemesek 8 maaşımızı 20 yaşındaki araca vermemiz gerekio amma pahladın şu araba piyasası

Teşekkürler,arkadaşlar yorumlar için ancak gerçekten piyasa bu durumda.

en cahil adam bile toyotanın bu kasasının tutulduğunu bilir.
o yüzden yaşı 30 da olsa bu arabalar rağbet görmeye devam ediyor.
fiyatı da normal. ben temizlerinin 18bine satıldıgını gördüm

96 model gli otomatik vites kaza boya yok 160binde.Arkadaş 15250ye bana bırakacaktı.Yaşı çok diye vazgeçtim.Araç sağlam ve sorunsuz bir model ama yaş ilerlediği için insan o kadar para vermek doğrumu diyor.Gittim 2004 megane 2 dinamik aldım 22bine.Arabanın sigorta kutusuna su gitmiş araç bir haftadır yatıyor.Corolla alsam bu başıma gelirmiydi gelmezdi büyük ihtimal ama işte nefsimize uyduk modelli olsun gösterişli olsun dedik.

2004 te göreve başladım bir arkadaşın toyotası vardı 15 bin eder diyordu aradan 10 sene geçmiş halen bu civarlarda. arabayı iyi biliyorum kullanma imkanımda oldu ama bu kadar neden tutuluyor amnamış değilim sonunda 20 yıllık araba. hocam sakın yanlış anlamayın ben piyasa için bir yorum yaptım. size hayırlı satşlar

ismailt' Alıntı:
96 model gli otomatik vites kaza boya yok 160binde.Arkadaş 15250ye bana bırakacaktı.Yaşı çok diye vazgeçtim.Araç sağlam ve sorunsuz bir model ama yaş ilerlediği için insan o kadar para vermek doğrumu diyor.Gittim 2004 megane 2 dinamik aldım 22bine.Arabanın sigorta kutusuna su gitmiş araç bir haftadır yatıyor.Corolla alsam bu başıma gelirmiydi gelmezdi büyük ihtimal ama işte nefsimize uyduk modelli olsun gösterişli olsun dedik.

Araba işi de nasip işi hocam,maleesef size denk gelmiş. ancak megane 2004-2005 modellerinde kronik sorunlar olduğu da söyleniyor. kazasız belasız günler...

aynı aracım XEİ modeline 10 yıl bindim. genel itibari ile sorunsuz bir araçtır. sıra dışı arıza çıkarmaz. ne zaman neyin değişeceği bellidir.

15 000 TL ye aldım 10 yıl bindim 15 000 tl ye sattım. sattığım aracın 1000-1500 tl arası kullanıcı masrafı vardı ve satarken hepsini söyledim. ilan vermemle aracın satılması 2 saat sürdü :)

satarken ki kasko bedeli 14 000 tl olarak görünüyordu.

aracın tutma nedeni seri rahat bir araç ve bu paralara binilebilecek alternatifi az olmasından kaynaklı tutulan bir araç.

yoksa denildiği gibi 20 yaşına yaklaşmış araç bu parayı eder mi diye düşünülüyor tabi.

bu paralara tekrar araç alacak olsam 2001-2002 vvt i motor corolla sol düşünürüm. o modeller piyasa yapmadı tutmadı neden tutmadı onuda anlayamadım ancak bu kasadan daha az yakıyor, ABS mevcut, hava yastığı mevcut daha yeni olması tercih sebebim olur tabiki.

sayın hocam aracının masraflarını yapmışın klima varmı yokmu yazmamışın ? fotoda da seçilmiyor.

gerçekten satayım artık diyorsan tavsiyem:
klima varsa 15 000 - 15 500 arası bırakılabilir,
klima yoksa 14500 iyi fiyat bence bu rakamları görürsen ver aracı.

ismailt' Alıntı:
Hocam sizi daha önce uyarmıştım :mrgreen:
Konfor istiyorsan Tempra, sorun istemiyorsan Toyota.. :puhaha:

Hacker' Alıntı:
bu paralara tekrar araç alacak olsam 2001-2002 vvt i motor corolla sol düşünürüm. o modeller piyasa yapmadı tutmadı neden tutmadı onuda anlayamadım ancak bu kasadan daha az yakıyor, ABS mevcut, hava yastığı mevcut daha yeni olması tercih sebebim olur tabiki.

2001-2002 ler kasa tasarımı yüzünden tutmadı, hakketen bir albenisi olmayan bir kasa idi, özellikle tek gözlü farı olanlar..

bozo0660' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
Hocam sizi daha önce uyarmıştım :mrgreen:
Konfor istiyorsan Tempra, sorun istemiyorsan Toyota.. :puhaha:

ne zaman uyardın hocam hatırlayamadım... :?:

BBNET
Geri