Corolla mı Civic mi sizce?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
@vayas Hocam şuan 2001 vtec-es kullanıyorum. Biraz model yükseltmek istiyorum. Bütçeme bu ikisi uyuyor. İkisinden birini seçsem diyorum ama karar veremiyorum.

Civic de
Km düşük. Daha temiz duruyor ama komple boyalı.

Corolla
Euro civic e Daha çok piyasası olan kolay satılabilecek bir araç ama km yüksek.

sayın hocam corollanın kilometresi yüksek demişin de honda ile arasında 30 000 km var. o modeldeki araçlar için 30 000 km çok fark sayılmaz bence.

hondalar aşırı ses alır ve bozuk yolda çok yorar. corollaya göre de sert bir arabadır.

sanırsam otomatik araç bakıyorsun. benim tavsiyem o kilometrelerde otomatik araç bakma. otomatik şanzumanı kullanmayı herkes bilmiyor. o kilometrelere kadar kimlerle ne vites geçişleri yaşamıştır kimbilir. belkide yolun sonuna gelmiştir güçlükle ayakta duruyordur.

illede otomatik ve ekonomik istiyorsan tavsiyem 30 000 tl civarı yüksek model düşük kilometreli hundai i20 olabilir. çok geniş bir araç değildir ama baktığınız araçlarla da arasında dağlar yoktur.

2001 civic vtec kullanıyormuşun. aracının masrafı çok değilse binmeye devam et bence. bu baktığın araçlarla bindiğin araç arasında araç değiştirmeyi değecek fark yoktur bence. 1-2 sene daha bin aracına 1-2 sene sonra çok daha güzel araçlar alabilirsin. şu an için araç değiştirmek size zarar ettirmekten başka bir işe yaramaz bence.

Hocam Corolla Sol güzeldir ancak 2005 -2007 arası modeller ve 150 bin altı olursa güzeldir. Bilginize.

@Hacker hocam aslında çok haklısın. Benim araba da 192bin de otomatik sorunsuz bir araç. Ama 2 senedir binince işte insanın değiştiresi geliyor. Bir de hb olsun istiyorum. otomatik de ısrarım hanım da kullanıyor o yüzden.

@enestar hocam evet biliyorum . babam sattı işte 130binde 2004corolla hb-sol çok hoşuma gidiyordu araba ama otomatik olmadığı için yabancıya gitti işte. Ama benim arabadan çok sessiz ve konforluydu corolla hb.

Bende hasari hocamla aynı fikirdeyim araç değiştiriyorsan değmeli uğraştığına bir kaç sene daha kullan aracını sonra yüksek model düşük km güzel bir araç bulursun inşallah.

Dizel otomatik corolla kullanıyorum. Yakıtı güzel. Freni güzel. otomatikteyken bile direksiyondan vites değiştiriyor. Sollamada büyük avantaj. Birçok yeni arabaya göre yerden yüksek. Ağır bakım yok. Sadece fren-yag-filtre.

Yol sesi bana göre çok. İc plastik aksam daha iyi olabilirdi. Ses yapabiliyor. Yol bilgisayarı kullanıcı dostu değil.

Sagolun arkadaşlar. Çeşitli fikirler geliyor. Euro Civic 1800 motor galiba. Yakıtı nasıl dır acaba?

BBNET
Geri