COMNET=Pişmanlık

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
İnsanların hayatında bazı pişmanlıkları olur, bunların en başında şuanda COMNET geliyor.
Siz siz olun sakın ama sakın birkaç kuruş ucuz diye bunların oyununa gelmeyin.
İnternette bazı yorumlar okumuştum benim başıma gelmez dedim ama geldi, o kadar pişmanım ki bir de bunlara 5-6 kişiyi abone yaptım.
3 haziranda başlayan kopma sorunum 10 gün boyunca devam etti. Müşteri hizmetleri ve comnet yetkilileri o kadar vurdumduymaz ki, top gibi çeviriyorlar.
Comnetin taktiği bu ama bir sorun olduğunda gerçek yüzleri ortaya çıkıyormuş da bilmiyormuşum.

Son düzenleme:
Kafalarına göre 400tl fatura çıkarıyorlar, kabul etmeyince yüzüme telefonu kapattılar, kabadayı gibiler resmen.
Aboneliğimi de iptal ettirdiler, tek taraflı abonelik iptali ne demek ya, hangi hukuka uygun?

Son düzenleme:
Turk Telekom'u var olduğu günden beri sevmediğim için, ilk fırsatını bulunca, kendi alt yapısı olan Superonline aldım, 11 yıldır Superonline kullanıyorum. Bu süreç içinde haftalarca interneti doğru düzgün kullanamadığım zamanlar oldu. Sorun düzeliyor gibi oluyor ve tekrar haftalar süren kopma sorunu yaşıyordum. Telefondaki müşteri hizmetlerinin belirttiğine göre, Gün içinde 900 kere bağlantı kopuyordu, Yine de Turk Telekom'a geçmemek için direndim, Bu süreç genel olarak << Aylarca Sürdü >>

Comnet, kendi alt yapısını kullanmıyor.

Sorun olduğu zaman ne yaptıkları, nasıl davrandıkları, takındıkları tavır önemli. Ancak Superonline 'da bile aylarca sorunum giderilmediği için ben ilk kötü olayda üstünü çizmeye karşıyım.

- (eksi) olarak hanelerine yazalım. Bakalım ilerde de comnet ile ilgili hangi kötü başlıklar açılacak.

Turk Telekom'u var olduğu günden beri sevmediğim için, ilk fırsatını bulunca, kendi alt yapısı olan Superonline aldım, 11 yıldır Superonline kullanıyorum. Bu süreç içinde haftalarca interneti doğru düzgün kullanamadığım zamanlar oldu. Sorun düzeliyor gibi oluyor ve tekrar haftalar süren kopma sorunu yaşıyordum. Telefondaki müşteri hizmetlerinin belirttiğine göre, Gün içinde 900 kere bağlantı kopuyordu, Yine de Turk Telekom'a geçmemek için direndim, Bu süreç genel olarak << Aylarca Sürdü >>

Comnet, kendi alt yapısını kullanmıyor.

Sorun olduğu zaman ne yaptıkları, nasıl davrandıkları, takındıkları tavır önemli. Ancak Superonline 'da bile aylarca sorunum giderilmediği için ben ilk kötü olayda üstünü çizmeye karşıyım.

- (eksi) olarak hanelerine yazalım. Bakalım ilerde de comnet ile ilgili hangi kötü başlıklar açılacak.
Hocam ilk kötü olay diyorsunuz da, adamlar ali kıran baş kesen gibiler, kafalarına göre iptal ettiler aboneliğimi.
Böyle saçmalık olur mu, kendilerini her zaman ne olursa olsun, her koşul ve şartta haklı gören bir zihniyete sahipler.
10 gündür yaşadığımı bir ben bilirim, resmen paramla rezil oldum, oyalayıp duruyorlar.
İnternette o kadar çok comnet ile ilgili olumsuz yorum okumuştum, müşteriyi kara listeye alıyorlar ve anında iptal ediyorlar aboneliğini.
Sözleşme falan umurlarında değil, hangi ülkede yaşıyoruz biz, ne hakla neye dayanarak nasıl iptal edersin aboneliğimi akıl mantık almıyor.

Çocuk gibiler, telefon numaramı bile engellemişler, bunlar resmen ali kıran baş kesenler.
Allah kimseyi bunların eline düşürmesin, bir hocamız buradan yazmıştı comnetin nasıl bir firma olduğunu.
Derler ya insan başına gelmeden anlamaz diye, aynen öyle oldu.
Nasıl bir vicdansızlıktır, aboneliğimi kafalarına göre tek taraflı iptal ettiler, başka bir firmaya da başvuruda bulunamıyorum.
Resmen bir insanı aç susuz bırakmakla eş değer yaptıkları, COMNET'e geçmeyi düşünen arkadaşlar bir değil bin kere düşünün.
Google'a yazın comnet şikayet, binlerce insanın aboneliğini nasıl haksız hukuksuz hiçbir dayanakları olmadan iptal ettiklerini görürsünüz.

Son düzenleme:
Ucuz etin yahnisi yavan olur.

Ne beklenir bu aracı net şirketlerinden. Altyapı sağlayıcı kimse en dandik en gürültülü hatlarını bu şirketlere verir. Kendi müşterisine gürültüsüz hatları verir.

Önce can sonra canan.

Kopma sorunu varsa hızı düşürtün çünkü kopmalar devam edecektir. Çünkü siz altyapı sağlayıcı şirket ile aranıza başka şirketi aracı koymuşsunuz. Commet olur bu yada başka bir şirket olur sonuç değişmez.

Çok piskinler inanılmaz yuzsuzler sadece para soygunu
Hocam 10 gündür yaşadıklarımı bir ben bilirim, hangi dünya ülkesinde karşılıklı yapılmış bir sözleşme tek taraflı keyfi olarak nasıl iptal edilir?
Telefonla tarafıma kabadayı ağzı ile konuşup yüzüme telefonu kapatma saygısızlığını yapıp, anında hocam 10sn falan oldu hemen mesaj gönderdiler ve sözleşmeyle yapılmış aboneliğimi iptal ettiler, o kadar kici ve intikamcı bir firma ki, Allah bunların eline kimseyi düşürmesin.
Yüzsüzlük, pişkinlik zirve yapmış, ağzınıza sağlık değerli hocam TAMAMEN PARA SOYGUNU.
5 kuruş fazla verin ama böyle kabadayılık yapan, kafasına göre istedikleri saatlerde müşterinin internetini bilerek kopartan böyle firmalara bulaşmayın.

Ucuz etin yahnisi yavan olur.

Ne beklenir bu aracı net şirketlerinden. Altyapı sağlayıcı kimse en dandik en gürültülü hatlarını bu şirketlere verir. Kendi müşterisine gürültüsüz hatları verir.

Önce can sonra canan.

Kopma sorunu varsa hızı düşürtün çünkü kopmalar devam edecektir. Çünkü siz altyapı sağlayıcı şirket ile aranıza başka şirketi aracı koymuşsunuz. Commet olur bu yada başka bir şirket olur sonuç değişmez.
Hocam kopma sorunu şöyle var, öğlen 2 ile akşam 6 saatleri arasında, bu saatlerin dışında kopma olmuyordu asla. Yani bu duruma kopma demek mümkün değil, bir sürü insana sordum, bazı firmaların belirli saatlerde böyle şeyler yapabildiklerini söylediler.
Eğer bütün gün devam eden kopmalar olsa dediğiniz gibi kabul edebilirim ama devamlı olmuyordu, sadece belirli saatler içerisinde oluyordu. Daha önce de hiçbir kopma sorunu yaşamamıştım.

şimdi baktım 302 günüm kalmış. Bİr ay ücretsiz vermişlerdi, yani yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çok çok memnunum. Bağlantım gayet hızlı ve kesintisiz. Sanırım hattınız ile ilgili problem yaşıyorsunuz. şimdiden zam gelmeden uzatmayı düşünüyorum hatta.

şimdi baktım 302 günüm kalmış. Bİr ay ücretsiz vermişlerdi, yani yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çok çok memnunum. Bağlantım gayet hızlı ve kesintisiz. Sanırım hattınız ile ilgili problem yaşıyorsunuz. şimdiden zam gelmeden uzatmayı düşünüyorum hatta.
Hocam bende aynı şekilde çok memnundum ve sizin gibi de 3 ay olmuştu ama erken konuşmamak lazımmış.
Sorun yaşarsanız nasıl bir firma olduğunu sizde anlarsınız, umarım yaşamazsınız ama bu firma müşteriyi tamamen para olarak görüyor.
İnternetteki haklarında yazılmış binlerce şikayetin neden yazıldığını da anlarsınız, adamların işine gelmeyince aboneliği iptal ediyorlar.
Bedava verseler bile asla comneti kullanmam, 2 katı para veririm ama doğru düzgün medeni insanlardan hizmet alırım.
Medeniyetten nasibini almamışlar, çalışanları da öyle, müşteri hizmetleri de yetkili kişileri de.
Bol keseden boşuna bedava 1 ay, 3 ay, internet vermiyorlar, sorun yaşarsanız çok iyi anlarsınız, kasıtlı olarak interneti kesiyorlar (kopma-yavaşlatma) ve suçu da müşterinin tesisatına atıp 400tl fatura kesiyorlar, itiraz edince de aboneliğinizi iptal ediyorlar.

Hocam kopma sorunu şöyle var, öğlen 2 ile akşam 6 saatleri arasında, bu saatlerin dışında kopma olmuyordu asla. Yani bu duruma kopma demek mümkün değil, bir sürü insana sordum, bazı firmaların belirli saatlerde böyle şeyler yapabildiklerini söylediler.
Eğer bütün gün devam eden kopmalar olsa dediğiniz gibi kabul edebilirim ama devamlı olmuyordu, sadece belirli saatler içerisinde oluyordu. Daha önce de hiçbir kopma sorunu yaşamamıştım.
Havalar ısındı, modemin ile alakalı bir sorun olabilir mi? Adamlar TTNet in alt yapısını kullanıyorlar. Ben yıllarca turknet i kullanıyordum. 40 mbit e , upload i 8 mbit veriyorlardı. Aynı alt yapı ile comnet e geçtim. Download im aynı kaldı uploadim 18 mbit e çıktı. Telekom da arkafasim var. Hangi servis sağlayıcı olursa olsun alt yapı ile alakalı arıza kaydı oluşturulup Telekom ilgilendigin de ücret alınıyor artık dedi. Dediğiniz 400 TL onunla alakalı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: omd
Havalar ısındı, modemin ile alakalı bir sorun olabilir mi? Adamlar TTNet in alt yapısını kullanıyorlar. Ben yıllarca turknet i kullanıyordum. 40 mbit e , upload i 8 mbit veriyorlardı. Aynı alt yapı ile comnet e geçtim. Download im aynı kaldı uploadim 18 mbit e çıktı. Telekom da arkafasim var. Hangi servis sağlayıcı olursa olsun alt yapı ile alakalı arıza kaydı oluşturulup Telekom ilgilendigin de ücret alınıyor artık dedi. Dediğiniz 400 TL onunla alakalı olabilir.
Evet gıbırnet'te de kesinti yaşadım. Ücretin telekom tarafından alındığını söylediler. Eğer apartmana gelen hatta sorun varsa ücretsiz ama apartmandan daireye gelen hatta sorun varsa o zaman telekom ücret alıyormuş. Sadece arıza tespiti için ama tamir size kalıyor dedilerdi. Bende eve gelen hatta olduğunu biliyorum çünkü telekom kullanırken ölçüldü hata orada idi. Ama türknet kullanırken gğn içinde çok sık kesildiğinde telekom port hatası deyip mahalledeki dolaptan portu değiştirmişti sıkıntı kalmamıştı.

Şimdi birkaç günde bir kesiliyor. Oğlan top oynuyor evde duvara vurunca da arada kesiliyor.

en iyisi turksat kablonet varsa altyapı direk geçin
Hocam Allah sizden bin kere razı olsun, sizin sayenizde Türksat Kablonete baktım, kontrol ettim meğer binama türksat kablonet gelmiş ve 100mbite kadar kullanabiliyorsunuz dediler. Rabbim sizi hem dünyada hem ahirette mesut etsin, yıllardır Türk Telekomun altyapısının yaşattığı eziyet son bulacak galiba. O kadar mutlu oldum ki, Türksat Kablonet nasıl çalışıyor hocam, türk telekom gibi bina girişindeki port üzerinden mi yoksa kendi altyapıları mı var?

Hocam Allah sizden bin kere razı olsun, sizin sayenizde Türksat Kablonete baktım, kontrol ettim meğer binama türksat kablonet gelmiş ve 100mbite kadar kullanabiliyorsunuz dediler. Rabbim sizi hem dünyada hem ahirette mesut etsin, yıllardır Türk Telekomun altyapısının yaşattığı eziyet son bulacak galiba. O kadar mutlu oldum ki, Türksat Kablonet nasıl çalışıyor hocam, türk telekom gibi bina girişindeki port üzerinden mi yoksa kendi altyapıları mı var?
hocam kablonet muazzam hiç kimseye bağlı değiller telefon hattı filanda yok direk fiber kablo tv den evinize kadar geliyor, hiç kimseye bağlı değilsiniz. ben toki de oturuyorum okul gereği. kullanmadığım hat , tarife kalmadı bu adamlar geldi rahatladık 1000mps kadar hızları var üstelik ben 100 kullanıyordum keyfe keder 200mbps yaptım ama pek fark olmuyor hız iki katıda 100 de fazlasıyla yetiyor. herhangi bi yol kazı çalışması olmadığı sürece 2 yıldır bir kere internetim kesilmedi, bende sevindim inanın sizin adınıza :)

Kablonet iyidir direk geçin. Bende kullandım gayet memnundum. ( Aklıma 2000 yılında kablonetin 56 bit değilde 64 bit olduğu internet cafede sanane sunucularından birine cafece bağlanıp counter oynadığımız günler geldi.) Counter bile beta sürümü idi o zamanlar.

En güzeli altyapın hangi firmanınsa onunla sözleşme imzalaman. Çünkü bir sorun yaşadığında altyapının sahibi firma müdahale de bulunuyor. Benim bulunduğum bölgede sadece Turk Telekom altyapısı VDSL var. daha önce turknete geçmek gibi bir hata yaptım ve bir arıza anında beni resmen süründürdüler. Ben de biraz fazla verip tekrar telekoma geçtim. en ufak bir arızada 1 saat içinde müdahale edip sorunu hallediyorlar.

BBNET
Geri