bahhele Üye Mesajlar 1,248 7 Kasım 2016 #1 win 10 için combofix ya da türevi bi yazılım varmı? bulamıyorum meb hattı üzerinden. elinde var olan gönderebilirmi? görev yöneticisi kilidi sorunu var bi tahtada..bunlardan biri çözer diye düşünüyorum
win 10 için combofix ya da türevi bi yazılım varmı? bulamıyorum meb hattı üzerinden. elinde var olan gönderebilirmi? görev yöneticisi kilidi sorunu var bi tahtada..bunlardan biri çözer diye düşünüyorum
HBV Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 11 Kasım 2016 #2 Görev yöneticisi nasıl açarım diye aratsaydınız keşke hocam HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System DisableTaskMgr değeri 0 olacak Ki virüs vardır 360 total security yükleyebilirsiniz. Ekli dosyalar regedit_kayit.png 42.7 KB · Görüntüleme: 628
Görev yöneticisi nasıl açarım diye aratsaydınız keşke hocam HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System DisableTaskMgr değeri 0 olacak Ki virüs vardır 360 total security yükleyebilirsiniz.