Ben de tam anlayamadım bu işi. Ben şimdi etkinliği arkadaşların verdiği kodla oluşturdum. Onay da geldi. Şimdi bu kodu ne yapmam gerekir? Bir etkinlik yaptığımızda, yaptığımız bu etkinliği nasıl kanıtlayacağız? Bu paylaştığınız kodlar sadece etkinlik oluşturmak için mi kullanılıyor? Başka birşey için kullanılmıyor mu? Ne bileyim mesela bir sayfa olur, oraya bu kodla beraber yapılan etkinlik yazılır. Oradan sistem bizim ne kadar etkinlik yaptığımızı anlar gibi.
Hocam hiçbir şey yapmanıza gerek de yok gibi aslında.
En az 10 okulun kullandığı ortak kod ile etkinlik girişi yaptıysanız,
Etkinlik bitiş tarihinden sonra, codeweek hesabınıza giriş yapıp, etkinliği raporla düğmesine basıyorsunuz
Orada önünüze bir form gelecek, etkinliğe kaç kişi katıldı ve 1-2 bilgi daha (kanıta gerek yok)
Formu dolduruyorsunuz, bir süre sonra e-postanıza Mükemmellik Sertifikasına hak kazandığınız yazıyor
Codeweek hesabınıza girip, Mükemmellik Sertifikası için Kendi veya Okulunuzun ismini yazıp pdf olarak indirip, reklam yapıyorsunuz
Öğrencilere de katılım sertifikası vermek isterseniz, öğrencilerinin ismini ekleyip katılım sertifikalarını pdf olarak indirip çıktı alıp dağıtabilirsiniz, yine reklamınızı yapabilirsiniz.
Durum buna benzer bir şey, tabi ki okul web sitenizde etkinlik tarihleri arasında bir ,Codeweek etkinliği yaptık , haberi yayınlarsanız daha rahat bir şekilde süreci yönetmiş olursunuz.