Clonezilla SDA2 hatası

Kodla Büyü

Muhammet34

Site Gezgini
Clonezilla ile daha önce tahtaya atmış olduğum imajın aynısı tekrar atmaya çalıştığımda bu yazıya benzer bir hata alıyorum sadece SDA4 yerine SDA2 yazıyor.
Enter'a basmama rağmen hiçbir şey olmuyor.
Sebebi ne olabilir?
1760707860210.webp

Hocam imajı başka tahtada denediniz mi sorunsuz kurulum yapıyor mu diye? Belki indirdiğinizde sorunlu şekilde indirmiş olabilirsiniz.

Hocam imajı başka tahtada denediniz mi sorunsuz kurulum yapıyor mu diye? Belki indirdiğinizde sorunlu şekilde indirmiş olabilirsiniz.
Hocam kurulum için kullandığım USB belleğin içinde 6 yıl önce tahtalara atılan imaj var.

1 hafta önce başka bir tahtada sıkıntı çıktığı için imajı yenilemiştim böyle bir sorun olmamıştı.

Hocam hatadan anladığım kadarıyla imaj dosyasının bozuk olduğunu söylüyor. İsterseniz yeniden imajı indirip kurmayı deneyin veya güncel versiyonlar var onlardan birini indirip deneyin.

Hocam hatadan anladığım kadarıyla imaj dosyasının bozuk olduğunu söylüyor. İsterseniz yeniden imajı indirip kurmayı deneyin veya güncel versiyonlar var onlardan birini indirip deneyin.
Hocam bende öyle düşünüyorum burdan bir imaj indirdim ama tahtaya kurulan imaj Legacy olarak hazırlanmış yani mbr. Buradan indirdiğim imaj ise UEFI rufus ile USB belleğe yazdırırken mbr seçtim syslinux dosyasını indirip hazırladı bir sorun olur mu?

Olabilir hocam. Ama bence rufus yerine ventoy kullanın. Böylece tek usb içinde birden fazla iso dosyası saklayabilir istediğinizden boot edebilirsiniz. Ventoy indirip kurulum yapın sonra indirdiğiniz imaj dosyasını (örneğin faz2.iso gibi) usb belleğinize doğrudan kopyalayın.

Olabilir hocam. Ama bence rufus yerine ventoy kullanın. Böylece tek usb içinde birden fazla iso dosyası saklayabilir istediğinizden boot edebilirsiniz. Ventoy indirip kurulum yapın sonra indirdiğiniz imaj dosyasını (örneğin faz2.iso gibi) usb belleğinize doğrudan kopyalayın.
Hocam peki sitede Faz2 Legacy imaj var mı?

Hocam bunu kurmuştum sıkıntı yaşamamıştım. Windows 11 kullanıyor ve oldukça hızlıydı. Bunu deneyebilirsiniz isterseniz

ilksms
Geri