Gayet memnunum.Az yakan kolay park edilen bir araba...Geçen haftasonu arkadaşlarla taksimden dönüyoruz 6 kişiyi rahatlıkla taşıyor
Yedek parçası da uygun.Sizin baktığınız sedan yerine o paraya HB bakarım yerinizde olsam.Sedanlar ile HB ler arasındaki kullanım farkına hatta satış sayısına bakın ne demek istediğimi anlarsınız...Ben arabamı Ankara'da aldım.Çorum'a gittim.İstanbul'a geldim.Şu ana kadar yaşadığım tek sorun küçük ve 1.6 olduğu için hızlı kaçması ve 200 den sonra şehirlerarası yolda küçük olduğu için savrulma riskinin olması ki devrinde sürmeyince hararet yapması diyebilirim
Ayrıca hararet olayı tüm renault lara özgü bir durummuş.Geneli yazın bikaç saatte hemen hararet yapıyor.Özellikle sedan bir araba bakıyorsanız ; 12000 TL varsa gidin Corolla bakın derim 95 model de olsa Toyota en sağlam arabalardandır.Elinizdeki paraya belki servis sorunu sorun olmasın diye renault alabilirsiniz ama toyota sedan olarak düşünülebilir.Kazasız belasız sürüşler dilerim.yildizgecidi1' Alıntı:2003 model dizel clionun yukarda 150 kuruş yaktığını söylemiş arkadaş doğrusu şaşırdım. Bende yazın cilo da dahil araba bakıyordum. Son anda ibreyi 2000 focustan yana kullandım. Hergün 30km şehir dışı, 15 km de şehir içi aracımı kullanıyorum. Ortalama yakıt 180kuruş. Uzun yolda dahada düşer elbette. Tabi burda sürüş teknikleride önemlidir o ayrı. Clioyu uzun yolda tüplü kullanan arkadaşın söylemiş olduğu 110 bin rakamı focusta hayal. Küçük bir fark yüzünden konfor göz ardı edilir mi bu size kalmış. Seçiminizde kolaylıklar.