citroen xsara kullananlar, daha önce kullanmışlığı olanlar

Kodla Büyü

sulu_man

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar...
arabamın orta panelinde saat ve cam otomatiklerinin olduğu bölümün sağ kısmında bir parça var. Bu parçadan cızırtı şeklinde ses geliyor. Gaza dokunduğumda ise bu cızırtı azalıyor. Çok yüksek bir ses değil ama sürekli olunca rahatsızlık veriyor. Bu parça nedir ne işe yarar herhangi bir sensör müdür? Söksem büyük bir problem yaşar mıyım?

xsara kullanan yok gibi bişeydir hocam burda ben rastlamadım şahsen en iyisi ustaya göstermek....
arabadan çıkan sesin ne olduğunu kestirmek bazen çok güç oluyor

only61' Alıntı:
xsara kullanan yok gibi bişeydir hocam burda ben rastlamadım şahsen en iyisi ustaya göstermek....
sanırım sizin söylediğiniz gibi olacak hocam. Kendim halledebilir miyim diye merak etmiştim ama mümkün olmayacak galiba...
xsaranın neden bu kadar tutulmadığını da anlamış değilim, ufak tefek problemi olsa da arabadan memnunum şahsen...

sulu_man' Alıntı:
only61' Alıntı:
sanırım sizin söylediğiniz gibi olacak hocam. Kendim halledebilir miyim diye merak etmiştim ama mümkün olmayacak galiba...
xsaranın neden bu kadar tutulmadığını da anlamış değilim, ufak tefek problemi olsa da arabadan memnunum şahsen...

benim başıma daha önce gelmişti...arabanın arkasından bi zırıltı çıkıyordu ama sebebini bir türlü anlamamıştım...usta bile anlamadı...
ama en sonunda başka bir usta olayı çözdü...ben ses sistemi için arkaya 2 hoparlör taktırmıştım...arka kısımda hoparlör boşluğu kadar sac kesimi yapıldı ama yapan kişi iyi yapamamış ve arada oluşan boşluktan sesler çıkmaya başlamış...uzun yolculuklarda beynim şişiyordu resmen...demem o ki arabadan gelen ses sorununun sebebini anlamak gerçten zor olabiliyor...

BBNET
Geri