Citroen C4 otomatik dizel 2008 50.000km

Kodla Büyü

kutlu_han

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bacanağım citroen c4 dizel otomatik 2008 model 50.000 km de ki aracını satacak, kendisi iki yıllığına yurt dışına gideceği için ocak 15' e kadar aracını satacak. aracı bu yaz beraber aldık, araç kazasız temiz full bir araç. citroen lerin klasik kahve köpüğü renginde. araç için 33,500 istiyor.
Temiz araç almak isteyen arkadaşlar için güzel bir fırsat.

(eminim bu konuda bir kaç kişi sen neden almıyorsun ukalalığına girecektir, benim şu anda durumum yok ve kişisel tercihim c4 değil)

Çok cazip değil hocam. Arayan arkadaşlar için bir fırsat değil yani. Piyasa da o fiyata emsal olacak birçok araba bulunabilir.

Ben 3 ay önce 2006 model 110bin kmde dizel ama en boşunu 23.750'ye aldım. 2000 lira modeli için, 1000 lira donanımı için, 1000 lira temiz olduğu için, 1000 lira da kazasız olduğu için, 1000 lira da benden km'si için, 250 de benden olsun 30.000 olsun. Ha otomatik olduğu için de 1000 lira verdim gitti 31.000. :lol:

33.500 fiyat bana fazla gibi geldi.

Siz kaça almıştınız hocam?

arkadaşlar ben burada bir durumu paylaşıyorum, alıcı olan ister benden numarasını arar konuşur, pazarlığını yapar, arabayı görür, isterse alır hoşuna gitmez almaz.

bu işler bu şekilde yürür.

ben size daha ucuzu yok bulamazsınız demediğim gibi, herkesin arabada önem vereceği şeylerde farklılık gösterir, senin için az fiyatlı olması, başkası için az km olması, boyasız olması, temiz olması gibi bir çok kriter vardır.

ilgilenen arkadaş olursa özelden mesaj atsın, ben numarayı veririm arar detayları konuşursunuz...

obsearchverim, sende iyi almışşsın güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin, bir de verdiğin fiyatlara 2000 TL de 50bin km sonra satış kolaylığını ve sana 150 binde çıkacak masrafıda ekleyebilirsin...

BBNET
Geri