citroen c3 kullananlar var mı?

Kodla Büyü
Benim c3'üm var. Fakat bu benzinli, düşük kilometreli ve fiyatı çok yüksek. Bir tek otomatik vites bu kadar para yapmaz bence.
İlla c3 arıyorsanız bence dizel ve düşük kilometreli arayın.
Bu fiyata 2006-2007 dizel alabilirsiniz.

Görüşlerin için sağol hocam. Dizel arabada 2. el almak riskli diyorlar. Turbosu bakımı vs çok para imiş. Bende Peugeout 206 tptironik 2006 model(40.000) aldım.Ama sıfır alsam c3 alırdım çok beğeniyorum.

Her türlü arabada ikinci el almak riskli.
Almadan önce ya iyi bir ustaya göstermek ya da güzel bir ekspertize sokmak gerekli.
Yaklaşık 3buçuk senedir kullanıyorum arabamı. Maşallah daha büyük bir arıza çıkartmadı.
30binde almıştım şimdi 97binde.
Bakımlarını falan zamanında yaptırıp motor yıpranmadığı sürece bence ikinci el de dizel alınabilir.

benim sedan bir arabam var.bizim okuldaki bir öğretmen arkadaşın c3 ü ile okulda turladım.bana çok şirin ve eğlenceli bir araç gibi geldi.manevra kabiliyeti yüksek ve kullanımı çok kolay.ama ben gerçek bir otomobile binmek ,gerektiğinde yüksek hızlara(160-170 gibi) güvenle ulaşmak istiyorum diyosan sedan bişeyler tavsiye ederim.eğer bayan iseniz kesinlikle c3 ü tavsiye ederim.aracın donanımı full,keyifli,kolay...

Bu arabadan bende almayı düşünüyorum acaba kullananların görüş ve önerileri nelerdir ?
Bayan için güzel bir araba ama benim için hiç fark etmez her türlü arabayı kullanabilirim :mrgreen:

CitroënC3SX 1.4 HDI 16V 92 beygir dizel araba 2005 model 105.000 de tanıdıktan alınır mı?
tavsiyeniz nedir?

Az yakan çok kaçan modellerden birisi.Eğer sahibi de arabayı üzmediyse alınır.(Zamanında bakımlar,servis,kaliteli yakıt vb.)

BBNET
Geri