2004-2005 Citröen C3 lere bakıyorum param anca onlara yetiyor Sizce dizel mi mantıklı yoksa 1.4 benzinli mi bu araçları kullananlar fikir verebilirler mi?
gazilim' Alıntı:2010 dizel kullanıyorum 60 bin km de uzun yolda 4,5-5 şehir içi 6 lt civarı yakıyor. Dizel kullanımı ve çekişi süper ama alacağınız 2004-2005 model dizel C3 kaç binde olur ve km si orjinal midir bilinmez. Bu durumda benzinli daha mantıklı görünüyor bence. Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin. Selamlar.
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Hocam o yaşlardaki dizel ile benznli arasındaki fiyat farkını da değerlndirmeniz gerekir. Fark çok olursa ve yılda 15 bin km yapmayacaksanız dizele gerek yok. Ayrıca o yaşlardaki dizelin temizini bulmak gerekecek ki risk büyük. Yüzde yüz temizliğinden emin olursanız alabilirsiniz.
wes' Alıntı:Yaklaşık 4-5 sene önce 2006 model c3 kulandım ve iki sene önce sattım.
kesinlikle dizel derim. ama temizini bulmanız gerek. Yakıt tüketimi olarak sınıfının birincisi diyebilirim.
Ben ikinci elden almıştım şansıma temizi denk geldi. hiçbir sıkıntı çekmedim.
1.4 dizel 1.4 benzinliden çekiş olarak daha iyi diye biliyorum. 1.4 benzinlilerde turbo yok diye biliyorum.
gazilim' Alıntı:2010 dizel kullanıyorum 60 bin km de uzun yolda 4,5-5 şehir içi 6 lt civarı yakıyor. Dizel kullanımı ve çekişi süper ama alacağınız 2004-2005 model dizel C3 kaç binde olur ve km si orjinal midir bilinmez. Bu durumda benzinli daha mantıklı görünüyor bence. Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin. Selamlar.
ogretmenokan' Alıntı:2004-2005 Citröen C3 lere bakıyorum param anca onlara yetiyor Sizce dizel mi mantıklı yoksa 1.4 benzinli mi bu araçları kullananlar fikir verebilirler mi?