Cimer Bilgi Edinme

Kodla Büyü

ylmn7

Üye
Merhaba hocalarım, Cimer'e şikayet değil de bilgi edinme için başvurursak silsile izlememiz gerekiyor mu?
Örneğin YOS nöbet tutar mı, kulüp verilebilir mi vb. gibi.
Bunun cevabını aramıyorum, cevabı biliyorum çünkü ama bazen sözlü olarak anlatınca anlamak istemiyorlar. Maksat idareye yazıyı gösterip bunun için onlarca kişiyle muhatap olmamak. Bu tarz sorularımın cevabını CİMER aracılığıyla silsileyi takip etmeden öğrenebilir miyim?

amaç zaten aradakileri atlayıp direkt tepeyle görüşmek. cimerin mantığı birazda bu

Şikayette silsile yolu takip edilmeli.
Cimer'den bilgi talep edince sorun olmuyor.

Mütalaa isterseniz zincirleme müracat istiyorlar; bilgi edinme kapsamında mevcut mevzuat uygulamalar vs.. hakkında bilgi isterseniz direk cevap veriyorlar.

Malesef MEB yukardan aşağıya doğru gereği diyerek gönderiyor ve şikayetlerin tamamını işleme alıyor ben bilgi istedim ilçeye kadar geldi ilçe benden bilgi isteyip cevap yazmıştı cevabı en alttakiler yazıyor yani okulunuzla ilgili bir şey sorun okul müdürünüze geliyor cevabı o yazıyor. Önceki yıl patavatsız bir doktora denk geldim cimer başvurusu yaptım ama sağlık bakanlığı tepeden doktorların çalışma şartları.... diye başlayan bir paragraf gönderip kesip attı. Bizde de gerekli durumlar harici bu şekilde kesilse öğrenci ve veliler lüzumsuz yere öğretmenlerin canını sıkmamış olurlar

ilksms
Geri