Meb bu açıdan haklı, bazı okullarda idareciler dilekçe uydurmuşlar, kafalarına göre ders başvurusu alıyorlar. EBA şifresi deseniz o da ne? Velilerin haberi yok.. Sayıları da az değil...KöfteHoRr' Alıntı:Bakanlık bu işleri okullar yapmasın, öğrenci ve veliler kendi seçsin diye her dönem yeni bir yöntem geliştiriyor, bizde 1 hafta içinde ona da çözüm buluyoruz. Ondan sonra da okul müdürünün 16 saat destekleme kursunda dersi oluyor.
:++:byramdan' Alıntı:Buyrun arkadaşlar E Okul Künyeden Cilt nosunu otomatik alabilmek için excel şablonu Ben okulumunkini hallettim bile![]()
Nasil yapildigini biraz aciklayabilir misin?byramdan' Alıntı:Buyrun arkadaşlar E Okul Künyeden Cilt nosunu otomatik alabilmek için excel şablonu Ben okulumunkini hallettim bile![]()
Öyle olur mu hocam, o zaman bazı arkadaşlara ders çıkmıyor(özellikle derse girmeyen idarecilere). Okul idaresi tercihleri girecek ki, hem istediği öğretmene istediği kadar kurs çıksın, hemde kursa gelsede-gelmesede bütün öğrenciler kursa geliyor gösterip 3-5 öğrenciyle sene sonuna kadar ücret alabilsin.ylmz' Alıntı:Bence iyi olmuş bu sistem her öğrenciye şifre vermek çocukların sürekli şifre istemesi uğraştırıcı oluyorduogrenciler kendi bilgileri ile kendi tercihlerini yapsinlar bence hiç ugrasmayin arkadaslar
byramdan' Alıntı:1. Öncelikle Ekte bulunan Cilt No Şablonu dosyasını indiriyoruz.
2. E-Okul u açarak kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz.
3. Öğrenci İşlemleri bölümüne tıklıyoruz.
4. Buradan yazıcı simgesine tıklayarak raporlar kısmına giriyoruz.
5. Gösterici Seçeneklerinde - HTML5 Word Excel i seçiyoruz.
6. Raporlar kısmından Öğrenci Künye Defteri raporunu açıyoruz.
7. Listeden sınıfları seçerek öğrencilerin bilgilerinin olduğu listeleri açıyoruz.
8. Açılan sayfada Yazıcı sekmesinin yanında bulunan 2 ok işaretine tıklayarak Excel için İndir seçeneğine tıklayıp belgeyi kaydediyoruz.
9. Kaydettiğimiz belgeyi açıp Düzenlemeyi Etkinleştir dedikten sonra CTRL + a diyerek tüm hücreleri seçip kopyala diyoruz.
10. İndirdiğimiz şablonu açıp Eokul Künye Sayfasına kopyaladığımız bilgileri CTRL + v diyerek yapıştırıyoruz.
11. İstediğimiz Bilgiler Cilt No Sayfasına geliyor.
12. Buradan kopyala diyerek bilgileri alıp sınıfların sayfasına yapıştırıyoruz.
byramdan' Alıntı:1. Öncelikle Ekte bulunan Cilt No Şablonu dosyasını indiriyoruz.
7. Listeden sınıfları seçerek öğrencilerin bilgilerinin olduğu listeleri açıyoruz.
8. Açılan sayfada Yazıcı sekmesinin yanında bulunan 2 ok işaretine tıklayarak Excel için İndir seçeneğine tıklayıp belgeyi kaydediyoruz.
9. Kaydettiğimiz belgeyi açıp Düzenlemeyi Etkinleştir dedikten sonra CTRL + a diyerek tüm hücreleri seçip kopyala diyoruz.
10. İndirdiğimiz şablonu açıp Eokul Künye Sayfasına kopyaladığımız bilgileri CTRL + v diyerek yapıştırıyoruz.
specal01' Alıntı:byramdan' Alıntı:1. Öncelikle Ekte bulunan Cilt No Şablonu dosyasını indiriyoruz.
hocam verdiğiniz dosyada bir word belgesi var ama şablon yok,ben yanlış mı anlıyorum yoksa?şablona yapıştırmamız gerekmiyor mu?