Chrome'da mebweb haber içeriği tarihi sorunu

Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Okul web sayfamıza google chrome kullanarak haber girmeye çalıştığımda tarih kısmı görünmüyor. Nasıl çözebilirim?
hata.webp

Normalde böyle bir sorun yok chrome da. yani siz programı kaldırıp kurarsanız belki düzelir ya da reklam engelleyici gibi bir uzantıdan kaynaklanıyor olabilir

arkadaslar bu site(bilgisayarbilisim ve webdenogren gordugum kadarıyla) gerek chrome gerekse de safari de telefonda açılmıyor,belli bir yere kadar içerik gösteriyor, sonra kaydırma çubukları da dahil kullanılamıyor, sayfa içeriği değişmiyor.sorunun ne oldugu konusunda fikri olan var mı?ntv veya diğer sitelerde sorun yok...

Aşağıda resmi var en alt gelmiyor kaydırma çubukları yok,özellikle site yuklenirken gelen bilgi(intro) sayfalarında bu sorun oluyor,kapatılmıyor...Sorun tarayıcı kapatılıp acılınca da duzelmedi. yeni adres için yuklenmeyen sayfayı ve chrome/safari kapatmak zorunda kalıyorum

Ekli dosyalar

• BİLGİSAYAR BİLİŞİM  BBNET.webp
    BİLGİSAYAR BİLİŞİM BBNET.webp
    20.7 KB · Görüntüleme: 28
brave denedim sorun yok,reklam gelmiyor gelse bile kapatılmıyor sorun chrome ve safaride devam ediyor ilginc olan iki sitede bu durumun olması

Hocam aynı sorun bende de var. Admatic reklamlarla ilgili bence memurlarnetin forum sayfasında da aynı şey oluyor. Reklamı göstermiyor kapatamıyorum da, bazen sayfa kitleniyor bazen de yarıya kadar yükleniyor. Geçmişi, verileri ne varsa sildim, chrome safari mozilla hepsinde aynı şey. Şimdi Brave kullanıyorum başka çözüm bulamadım.

BBNET
Geri