M msalep Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 320 28 Nisan 2015 #1 geçen haftaya kadar sıkıntı yok tu. şimdi chrome den raporlamada eklenti eksik diyor. javayı kurdum. raporlamayı javaya ekledim. vs ama çözüm olmadı aynı sorunla karşılaşan ve çözen varsa acil yardım gerek erkadaşlar
geçen haftaya kadar sıkıntı yok tu. şimdi chrome den raporlamada eklenti eksik diyor. javayı kurdum. raporlamayı javaya ekledim. vs ama çözüm olmadı aynı sorunla karşılaşan ve çözen varsa acil yardım gerek erkadaşlar
F fmg66 Aktif Üye Mesajlar 108 29 Nisan 2015 #2 chrome'a yeni sekme açıp gelen arama bölümüne chrome://flags/#enable-npapi kodu yazıp NPAPI'yı etkinleştir dediğinizde ve tarayıcıyı kapatıp açınca sorun çözülecektir. Bende çok uğraştım bunu deneyince oldu. İyi çalışmalar...
chrome'a yeni sekme açıp gelen arama bölümüne chrome://flags/#enable-npapi kodu yazıp NPAPI'yı etkinleştir dediğinizde ve tarayıcıyı kapatıp açınca sorun çözülecektir. Bende çok uğraştım bunu deneyince oldu. İyi çalışmalar...
habibocak Üye Mesajlar 0 29 Nisan 2015 #3 Daha önce çözüm için başlık açmıştım. e-okul-f121/chrome-da-e-okul-dan-rapor-alamama-t141455.html