Chrome da e-okul ve mebbis rapor hatası alanlara basit çözüm

Kodla Büyü

bilişim21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar çok sayıda aynı konu açılmaya başladı. Chrome java desteğini çekti ve rapor kısmında sorunlar cıkmaya başladı.
Ben kendi okulumda idarecilere ve kendi bilgisayarıma chrome eski sürümünü yükledim ve problem ortadan kalktı. Sizde bu şekilde sorunu çözebilirsiniz iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    81.5 KB · Görüntüleme: 552
bilişim21' Alıntı:
Arkadaşlar çok sayıda aynı konu açılmaya başladı. Chrome java desteğini çekti ve rapor kısmında sorunlar cıkmaya başladı.
Ben kendi okulumda idarecilere ve kendi bilgisayarıma chrome eski sürümünü yükledim ve problem ortadan kalktı. Sizde bu şekilde sorunu çözebilirsiniz iyi çalışmalar
Chrome 1 Eylül 2015 tarihinde java desteğini çekti. Ondan dolayı raporlar çalışmıyor. Ancak 1 Eylül 2015 tarihinden önceki sürümlerde çalışıyor.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Eklenti:
Adsız.jpg
Adsız.jpg [ 81.46 KiB | 69 kere görüntülendi ]
Tam olarak kullandığınız sürümü yazar mısınız hocam ?

Arkadaşlar Java yeni sürümünü kurup e-okula MOZILLA FIREFOX veya Internet Explorer programı ile girince sıkıntı yok. Excelle worde aktarım tamamdır.

aysehos' Alıntı:

Eklenti:
Adsız.jpg
Adsız.jpg [ 81.46 KiB | 69 kere görüntülendi ]
Tam olarak kullandığınız sürümü yazar mısınız hocam ?

Hocam benim kullandıgım sürüm; Google Chrome 21.0.1180.89 .

BBNET
Geri