Chrome çok yavaşladı !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan soouuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

soouuk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar chrome tarayıcısını çok aktif şekilde kullanıyorum.Okulda ve evde senkron olarak kullanıyorum.Passter Password Manager & Any.Do & Gmail Mail Checker eklentileri yüklü.Sık kullanılarda sınıflandırılmış şekilde yüzlerce site var.Bunlardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bir sayfa açmaya çalıştığımda dakikalarca açılmıyor bazen,Mozilla ile açtığımda hemen açılıyor.Geçmişi falan silmeyi denedim ama çözüm olmadı.Sizce bu yavaşlığın sebebi ne olabilir,Firefox'a falan geçmek istemiyorum.

Hocam bende de oldu, eklentileri kaldırdım, geçmişi sildim sorun çözüldü...

ayarlar->uzantılar
ayarlar->geçmiş

Ne bulursan yüklemiş gibisin hocam. Seni bilmem ama ben chrome'u sadeliği için seviyorum. Ne kadar sade o kadar hızlı gibi geliyor bana.

Evet hocam biraz fazla yüklendiğimiz farkındayım ama kullandığım eklentiler gerçekten çok yararlı..en güzel yanı da telefonumun,evdeki bilgisayarımın ve okuldaki bilgisayarımın senkron şekilde çalışması.Mesela Any.do eklentisiyle aldıgım bir notu 3 yerde de görebiliyorum.Eğer bu özellikler ağır geliyor diye kullanamayacaksam Chrome'un da bir anlamı kalmaz.En azından s_kajmeran hocamın dediği gibi kaldırıp tekrar yükleyeyim.belki işe yarar..

Ben ek özellik yüklemedim. Ancak yavaşlama sorunu bende de var.
Görev yöneticisinde birçok chrome.exe açılıyor. Evdekinde de aynı. Siz de de var mı bu durum?

Ekli dosyalar

• ScreenHunter_1.jpg
    ScreenHunter_1.jpg
    40.9 KB · Görüntüleme: 2,090
senkron olayı nasıl oluyor hocam? işlemlerinizi anlatırsanız biz de faydalansak

cyln' Alıntı:
senkron olayı nasıl oluyor hocam? işlemlerinizi anlatırsanız biz de faydalansak

hocamın kullanım şekli nasıldır bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim, okulda evde ve cepteki chrome larda aynı google hesabıyla giriş yapıp oturumu kapatmadığın sürece gezilen sayfalar, sık kullanılanlar, google aramaları vs. senkronize oluyor. komik bir örnek vereyim; ben labdaki bilgisayarımdan chrome geçmişine baktığımda evdeki bilgisayarda tvyo dan üç dakika önce aramızda kalsın izlenmeye başladığını gördüğümde hanımın bebeği uyutup bilgisayar başına geçtiğini anlıyorum. ne yapıyorsun diye arıyorum hemen, çocuğu şimdi uyuttum ortalığı toplayacam cevabı alıyorum genelde. bende inanıyorum hemen :)

Chrome da genel bir yavaşlama mı söz konusu acaba ne yaptıysam hızlandıramıyorum. özellikle şuanda kullandığım okul bilgisayarında. sayfalar geç yükleniyor, yazarken imleç takılıp geriden yazıyor vb...
konuyu açacak başka başlık bulamadın mı arkadaşım

BBNET
Geri