tayinci42' Alıntı:bu arabanın parça fiyatları nedir.. mesela ön tampon, farları, sis lambası vb. yan sanayisi varmı? tek bir far kırıldığında 500 tl harcayacaksam ne anladım ben o işten..
birde onun bakımından tamirinden anlayan ustası var mı bana yakın ona bakarım..
bende düşünüyorum ama konyada tamircisi varmı bunun.. bilen varmı.. herhalde yine ben eskide olsa toyota-honda gibi bir alacağım..
Accipiter' Alıntı:2011 model cruze kullanıyorum. lpg taktırdım. Allah kaza bela vermezse çok çok memnunum. Gerçekten fiyatının çok üstünde konfor, donanım ve sağlamlığa sahip. Bu arada benim kullandığım araç 124 beygir. Düşünen varsa tavsiye ederim.
dobra1979' Alıntı:Accipiter' Alıntı:2011 model cruze kullanıyorum. lpg taktırdım. Allah kaza bela vermezse çok çok memnunum. Gerçekten fiyatının çok üstünde konfor, donanım ve sağlamlığa sahip. Bu arada benim kullandığım araç 124 beygir. Düşünen varsa tavsiye ederim.
hocam bende fiyatları kontrol ederken bakıyordum dizayn güzel iç donanım özellikleri çok iyi eğer lpg de de fazla yakıt tüketmiyorsa alınır bu araba.
Accipiter' Alıntı:dobra1979' Alıntı:Accipiter' Alıntı:2011 model cruze kullanıyorum. lpg taktırdım. Allah kaza bela vermezse çok çok memnunum. Gerçekten fiyatının çok üstünde konfor, donanım ve sağlamlığa sahip. Bu arada benim kullandığım araç 124 beygir. Düşünen varsa tavsiye ederim.
hocam bende fiyatları kontrol ederken bakıyordum dizayn güzel iç donanım özellikleri çok iyi eğer lpg de de fazla yakıt tüketmiyorsa alınır bu araba.
bayramda şehirlerarası 120TL ye 550km yol gittim. benzinli haline kıyasla mükemmel bence..