chevrolet cruze 1.6 lar çok mu yakıyor

Kodla Büyü

dobra1979

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
yakınlarda araba almayacağım ama netten öğrenmeye çalışıyorum araçları chevrolaet cruzelar fiyat olarak uygun dizayn olarak da güzel geldi ama benzinli çok yakıyolarmı birde lpg takınca sıkıntı oluyomu acep

Lpg takınca sorun olmaz. Zaten onların bagaj kısımları sanki lpg takılacağı biliniyormuş gibi çok geniş oluyor. Benzinde ise aşırı derecede çok yakıyor. Performans konusunda çok çok iyi bir araba değil. Yani benim kullandığım öyleydi. Ancak beygiri daha yüksek olan varmı varsa şayet o nasıl gider tam birşey denemez

bu arabanın parça fiyatları nedir.. mesela ön tampon, farları, sis lambası vb. yan sanayisi varmı? tek bir far kırıldığında 500 tl harcayacaksam ne anladım ben o işten..

birde onun bakımından tamirinden anlayan ustası var mı bana yakın ona bakarım..

bende düşünüyorum ama konyada tamircisi varmı bunun.. bilen varmı.. herhalde yine ben eskide olsa toyota-honda gibi bir alacağım..

tayinci42' Alıntı:
bu arabanın parça fiyatları nedir.. mesela ön tampon, farları, sis lambası vb. yan sanayisi varmı? tek bir far kırıldığında 500 tl harcayacaksam ne anladım ben o işten..

birde onun bakımından tamirinden anlayan ustası var mı bana yakın ona bakarım..

bende düşünüyorum ama konyada tamircisi varmı bunun.. bilen varmı.. herhalde yine ben eskide olsa toyota-honda gibi bir alacağım..

birkaç yıldır aşırı derecede yaygınlaşan bir model hocam parça usta ve fiyat sıkıntıları varsa da giderilmiştir. Yoksa o kadar yaygınlaşmazdı diye düşünüyorum

2011 model cruze kullanıyorum. lpg taktırdım. Allah kaza bela vermezse çok çok memnunum. Gerçekten fiyatının çok üstünde konfor, donanım ve sağlamlığa sahip. Bu arada benim kullandığım araç 124 beygir. Düşünen varsa tavsiye ederim.

Accipiter' Alıntı:
2011 model cruze kullanıyorum. lpg taktırdım. Allah kaza bela vermezse çok çok memnunum. Gerçekten fiyatının çok üstünde konfor, donanım ve sağlamlığa sahip. Bu arada benim kullandığım araç 124 beygir. Düşünen varsa tavsiye ederim.

hocam bende fiyatları kontrol ederken bakıyordum dizayn güzel iç donanım özellikleri çok iyi eğer lpg de de fazla yakıt tüketmiyorsa alınır bu araba.

dobra1979' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:

hocam bende fiyatları kontrol ederken bakıyordum dizayn güzel iç donanım özellikleri çok iyi eğer lpg de de fazla yakıt tüketmiyorsa alınır bu araba.

bayramda şehirlerarası 120TL ye 550km yol gittim. benzinli haline kıyasla mükemmel bence..

Accipiter' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:

bayramda şehirlerarası 120TL ye 550km yol gittim. benzinli haline kıyasla mükemmel bence..

çok iyiymiş hocam daha ne olsun

Çok yakmıyor hocam. Bizim ülkede benzin pahalı. Kimilerine göre araba lüks malesef. Hangi çağda yaşıyorsak
neyse konuya dönersek; bahsettiğin arabanın ve opel in parça üreticisi aynıdır. aynı yerlerde satılırlar. Sana tavsiyem lpg taktırma hesabı ile alma araba. çünkü euro 5 motorlarda lpg sıkıntı olabiliyor. alcaksan bile gir servise sor hemen garantili lpg takıyorlarmı diye. Bence dizel al fiyat farkını zaten bir yılda çıkartıyorsun ayrıca arabanda bozulmamış olur. Araba alırken bir hevesle benzinli alıveriyorsun ama sonra keşke dizel diyorsun. Tabi bu benzinli 1,6 astra kullanan benim fikrim.

Bir yılda dizelin fiyat farkı nasıl çıkabiliyor. Çok fazla km yapmak gerek bir yılda

Bence de en mantıklısı lpg

Görüntüsüne aldanmayın. Hem yakıtı diğerlerine nazaran yüksek hem de motorda güç yok.

Doğan görünümlü şahinle bile yarışamayacak durumda :puhaha: :puhaha:

BBNET
Geri