Cherry Tiggo 8 iyi midir? 1600 civarı araç tavsiyesi ?

Kodla Büyü

rainman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba. Cherry Tiggo 8 iyi midir ?Bazıları çin malı diyor, ama bu araç sattı ülkemizde. Aracı çok tavsiye edenler de var. 1.600-1.800 Tl araç önerisi alabilir miyim hocalarım.

Son düzenleme:
Merhaba. Cherry Tiggo 8 iyi midir ?Bazıları çin malı diyor, ama bu araç sattı ülkemizde. Aracı çok tavsiye edenler de var. 1.600-1.800 Tl araç önerisi alabilir miyim hocalarım.
Yakıt yoracaktir. Uzun vadede 2.el değeri tutulan markalara göre daha az artacaktır. Paranızın yettiği xtrail, kodiaq, crv tavsiye ederim. İllaki sıfır olsun derseniz araç boyutunu küçültmeniz gerekir. Sıfır qq, formentor vb. alınabilir.

Şahane araba hocam, yok yok arabada, bu özellikler bu paraya harika, malzeme kalitesi de kendini belli ediyor zaten. 10-15 sene binerim diyorsan al geç, keyfini çıkar

Hyundai Tucson 1.6 dizel otomatik almak daha mantıklı gelirdi. Kendim için. Uzun yol da yapıyorsam tadından yenmez. Piyasası desen o da var.

1.Yeni piyasaya girmiş bir araç. Ne olacağını kimse bilemez .Sadece zamanında yine girmiş ve ne olduğunu araştırırsan görürsün.
2.Kullanan Herkesin ortak fikri yakıt fazla. Şehir içi 10 litrenin altına inmesi imkansız. Ha 8 9 yakıyor diyen var yokuş aşağı gaza basmadan olur o değerler.Uzun yolda da 7 litrenin altı imkansız
3.Bu arabanın sana verdiği özellikleri diğer hiçbir arabada bulmazsın. Bulsan da en az 400 500 bin fazla verirsin.
4.Memur zihniyetiyle düşünürsek , riske atacak paramız var mı tabiki de yok. O yüzden nacizane fikrim , yakışıklı olsun değeri düşmesin yakıtı ideal olsun diyorsan ve de suv olsun diyorsan 2021 22 model citroen c5 aircros, peugot 3008 ve 5008 lere bakabilirsin. 40 50 bin km de çiçek gibi bulursun 1.600 bin e

Piyasada tekrar yer ediniyor. Belki güzeldir ama 1800'e kadar çıkıyorsam Cherry tercih etmem. Daha az donanımlı da olsa ikinici eli güçlü olacak bir araç bakardım.

Şu bir gerçek bizim ülkemizde araçları kendimize binmeye alıyor gibi görünsekte aslında saracağımız kişi için alıyoruz ve bakıyoruz. O sebeple herhangi bir durumda satmam gerekirse hangisi daha hızlı gider diye düşünüyoruz ki haklıyız da.

Dizel almam birde o boyutu var. Şehir içinde binmeye partikül filtresi sorunu yaşatıyor amma yakın zamanda amma uzun zamanda.

birkaç gündür bende tiggo8 pro yu ve MG HS yi inceliyorum. şuan kia sportage kullanıyorum. yazın kia yı satıp tiggo 8 pro veya mg hs almayı düşünüyorum. mg hs ve tiggo kullanan arkadaşlarımız varsa deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum.

birkaç gündür bende tiggo8 pro yu ve MG HS yi inceliyorum. şuan kia sportage kullanıyorum. yazın kia yı satıp tiggo 8 pro veya mg hs almayı düşünüyorum. mg hs ve tiggo kullanan arkadaşlarımız varsa deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
Hocam Nisan ayında MG HS Luxury modelini aldım. Sahip olduğu özelliklerle beraber fiyat performans aracı diyebilirim. Yakıt konusu , yedek parça konusu insanda soru işareti yaratabilir. Ancak sakin kullanımda 100-110 km/s 6.5'leri görüyor. Youtube'da birçok bilgilendirici video var ayrıca bulunduğunuz ilde ya da bölgede bayisi var ise test sürüşü yapmanızı öneririm

o para bende olsa biraz daha ekler full açılır tavan hayalet gösterge aşiret kasa bir passat alır rüyamı gerçekleştirirdim :)

Hocam Nisan ayında MG HS Luxury modelini aldım. Sahip olduğu özelliklerle beraber fiyat performans aracı diyebilirim. Yakıt konusu , yedek parça konusu insanda soru işareti yaratabilir. Ancak sakin kullanımda 100-110 km/s 6.5'leri görüyor. Youtube'da birçok bilgilendirici video var ayrıca bulunduğunuz ilde ya da bölgede bayisi var ise test sürüşü yapmanızı öneririm
Hocam Cuma günü inceleme fırsatı buldum. Önündeki amblem MG değilde wv,Toyota veya Nissan olsaydı ülkemizde rahat 2-2.5 milyona satılırdi. Çok güzel bir araç. şehir içi ne kadar yakıyor acaba?

Bu alternatif öneren arkadaşlar fiyatları düşünerek mi veriyor önerilerini, piyasadan haberleri var mı, yoksa ezbere mi yazıyorlar acaba merak ettim?

Başlığın konusu olan aracın fiyatı şu an 1500-1600 civarlarında ve 300'bine yakın 0 faizli kredi veriyor. Karşılaştırmalarınızı buna göre yaparsanız daha mantıklı olur.

Hocam Cuma günü inceleme fırsatı buldum. Önündeki amblem MG değilde wv,Toyota veya Nissan olsaydı ülkemizde rahat 2-2.5 milyona satılırdi. Çok güzel bir araç. şehir içi ne kadar yakıyor acaba?
Hocam çok dur kalk yapma , frene basma ,gaza ani yüklenme,eğimli arazide kullanma durumları çok etkiliyor. Sahip olduğu konfor , özellik ve heybet durumlarını da göz önünde bulundurursak diğer suv dediğimiz modellerden çok aşırı da yaktığını sanmıyorum. Zaten C SUV diye geçiyor ancak C-D suv arası olduğunu söyleyebilirim. Şu anki km durumum 3000 km'yi geçti. Toplam yakıt yüketimini 9.4 gösteriyor ancak ilk aldığımda istanbuldan memlekete getirirken hızlı kullanmıştım. Şu an daha dikkatli , daha ölçülü kullandıkça 7 lt'leri görüyorum.

orta paket vw 'nin her hangi bir modelini alabilirsin hepsine bin hangisi hoşuna giderse onu al.(2.elde hiç bir zaman üzmez)
[URLqq unfurl="true"]https://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller-fiyatlar/arac-modelleri.html[/URL]
Wv de geçen ay taigo larda kampanya vardı, listenin 200 300 bin TL altında fiyatlara satılıyordu.
Su anda durum nedir bilmiyorum. Ama mutlaka bayileri arayın, hatta bizzat gezip fiyat - finansman ile ilgili bilgi alın.

Bence çin markalarından kalıcı olacak gibi , ben araç alırken fiyat performans ve sorunsuzluğuna bakarım.
Hem mg hem chery 0km. ,sanırım 5 yil garantili olarak araç satıyor.
Ve o fiyatlara da çok dolu araçlar.motor performansida özellikle chery de çok iyi.
Al sat ve ticaret yapmayacaksınız.neden olmasın.
Kia hyundai da 2000 lerin başında bu şekilde piyasaya girdi ,ve Şu anda gayet sağlam bir yer edinmiş durumdalar.

BBNET
Geri