Yakıt yoracaktir. Uzun vadede 2.el değeri tutulan markalara göre daha az artacaktır. Paranızın yettiği xtrail, kodiaq, crv tavsiye ederim. İllaki sıfır olsun derseniz araç boyutunu küçültmeniz gerekir. Sıfır qq, formentor vb. alınabilir.Merhaba. Cherry Tiggo 8 iyi midir ?Bazıları çin malı diyor, ama bu araç sattı ülkemizde. Aracı çok tavsiye edenler de var. 1.600-1.800 Tl araç önerisi alabilir miyim hocalarım.
Hocamın fikrine bende katılıyorum. Bende vardı Tucson çok konforlu bir araçtır. İkinci el piyasası da iyi. Tavsiye ederim.Hyundai Tucson 1.6 dizel otomatik almak daha mantıklı gelirdi. Kendim için. Uzun yol da yapıyorsam tadından yenmez. Piyasası desen o da var.
Hocam o para egeaya verilmez.Egea Cross 16. dizel otomatik tavsiye ederim yakıt,performans konusunda üzmez
Güvenlik paketi özellikle dikkat edin olsun çoğunda yok allular paketlerdeKesinlikle 3008 dizel bulabilirsen allur veya gt hiç düşünme
Bende Çok görüyor ve merak ediyorum. TAnıdığım kullanan yok. Tiggo için çok güzel şeyler duyuyorum bende.MG4 kullanan var mı? Nasıldır
Hocam Nisan ayında MG HS Luxury modelini aldım. Sahip olduğu özelliklerle beraber fiyat performans aracı diyebilirim. Yakıt konusu , yedek parça konusu insanda soru işareti yaratabilir. Ancak sakin kullanımda 100-110 km/s 6.5'leri görüyor. Youtube'da birçok bilgilendirici video var ayrıca bulunduğunuz ilde ya da bölgede bayisi var ise test sürüşü yapmanızı öneririmbirkaç gündür bende tiggo8 pro yu ve MG HS yi inceliyorum. şuan kia sportage kullanıyorum. yazın kia yı satıp tiggo 8 pro veya mg hs almayı düşünüyorum. mg hs ve tiggo kullanan arkadaşlarımız varsa deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
Hocam Cuma günü inceleme fırsatı buldum. Önündeki amblem MG değilde wv,Toyota veya Nissan olsaydı ülkemizde rahat 2-2.5 milyona satılırdi. Çok güzel bir araç. şehir içi ne kadar yakıyor acaba?Hocam Nisan ayında MG HS Luxury modelini aldım. Sahip olduğu özelliklerle beraber fiyat performans aracı diyebilirim. Yakıt konusu , yedek parça konusu insanda soru işareti yaratabilir. Ancak sakin kullanımda 100-110 km/s 6.5'leri görüyor. Youtube'da birçok bilgilendirici video var ayrıca bulunduğunuz ilde ya da bölgede bayisi var ise test sürüşü yapmanızı öneririm
Hocam çok dur kalk yapma , frene basma ,gaza ani yüklenme,eğimli arazide kullanma durumları çok etkiliyor. Sahip olduğu konfor , özellik ve heybet durumlarını da göz önünde bulundurursak diğer suv dediğimiz modellerden çok aşırı da yaktığını sanmıyorum. Zaten C SUV diye geçiyor ancak C-D suv arası olduğunu söyleyebilirim. Şu anki km durumum 3000 km'yi geçti. Toplam yakıt yüketimini 9.4 gösteriyor ancak ilk aldığımda istanbuldan memlekete getirirken hızlı kullanmıştım. Şu an daha dikkatli , daha ölçülü kullandıkça 7 lt'leri görüyorum.Hocam Cuma günü inceleme fırsatı buldum. Önündeki amblem MG değilde wv,Toyota veya Nissan olsaydı ülkemizde rahat 2-2.5 milyona satılırdi. Çok güzel bir araç. şehir içi ne kadar yakıyor acaba?
Wv de geçen ay taigo larda kampanya vardı, listenin 200 300 bin TL altında fiyatlara satılıyordu.orta paket vw 'nin her hangi bir modelini alabilirsin hepsine bin hangisi hoşuna giderse onu al.(2.elde hiç bir zaman üzmez)
[URLqq unfurl="true"]https://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller-fiyatlar/arac-modelleri.html[/URL]