agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 906 25 Aralık 2011 #1 Arkadaşlar ben visual studio visul basicte checkedlistbox kullanıyorum bunlardan hangisinin checkli olduğunu kontrol etmem lazım bunu nasıl yapabilirim checkli olanların sırası lazım
Arkadaşlar ben visual studio visul basicte checkedlistbox kullanıyorum bunlardan hangisinin checkli olduğunu kontrol etmem lazım bunu nasıl yapabilirim checkli olanların sırası lazım
ziyaunal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 810 25 Aralık 2011 #2 for index=0 if(CheckedListBox1.GetItemCheckState(index)=checkstate.checked) bla..bla..bla.. endfor
G glassic Aktif Üye Mesajlar 227 25 Aralık 2011 #3 Aşağıdaki kod ile işaretli olanların indexi listbox içerisine aktarılıyor. For i = 0 To CheckedListBox1.Items.Count - 1 If CheckedListBox1.GetItemCheckState(i) = CheckState.Checked Then ListBox1.Items.Add(i) End If Next
Aşağıdaki kod ile işaretli olanların indexi listbox içerisine aktarılıyor. For i = 0 To CheckedListBox1.Items.Count - 1 If CheckedListBox1.GetItemCheckState(i) = CheckState.Checked Then ListBox1.Items.Add(i) End If Next
agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 906 26 Aralık 2011 #4 teşekkür ederim hocam ellerin ders görmesin