Ceza Yardım

Kodla Büyü

hayrettintiryaki

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ehliyetim var, ancak araba kullanmayı bilmiyorum, hiç kullanmadım ve trafiğe hayatım boyunca çıkmadım. Doğal olarak arabam zaten yok. Ancak tarafımaz 800 TL Nakil Vasıta cezası kesilmiş. Ne yapmalıyım? Nasıl itiraz etmeliyim, benzer bir olay başına gelen varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Peace' Alıntı:
Arkadaşlar ehliyetim var, ancak araba kullanmayı bilmiyorum, hiç kullanmadım ve trafiğe hayatım boyunca çıkmadım. Doğal olarak arabam zaten yok. Ancak tarafımaz 800 TL Nakil Vasıta cezası kesilmiş. Ne yapmalıyım? Nasıl itiraz etmeliyim, benzer bir olay başına gelen varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler...
Aklıma gelenler, akrabanıza eşinize dostunuza sizin üzerinizden araba mı aldınız?
Başka biri(dolandırıcı) sizin üzerinizden araba almış olabilir mi?

Söz veripte almadıysanız çocuk sinirlenmiş ve trafiğe gidip yazdırmış olabilir ..Yada isim benzeriğinden ceza sehven size yazıldı..Trafiğe git yada toyotaya git

yaya olarak kırmızı ışıkta geçenlere de ceza yazıyorlar (mış) o tür birşey olabilir (mi acaba?) :)

mehkemeye verin o anda farklı yerde olduğunuzu ispatlarsanız davayı kazanırsınız hatta tazminat davası bile açabilirsiniz

ödeme yapmayın..ceza tutanağını ek yaparak cumhuriyet savcılığına itiraz dilekçesi yazınız. karşı taraf(cezayı kesen polis) cezayı gerektiren durumu ispatlasın.

(gülünç ama "burası türkiye.. olur mu olur." dedirtecek bir ihtimal aklıma geldi: isim benzerliği mağduru olabilirsiniz. ben askerliğimi yaptığım halde "bakaya" olarak mahkemeye çağrıldım. isimler aynı doğum tarihleri farklı. terhis belgemide ibraz ettim.okuduğunu anlamayan memurların kurbanı olacaktık neredeyse.
mahkemeye ver savcı bulur.)

Savcılığa suç duyurusunda bulundum kimlik bilgilerimin kullanılıyor olması yönünde. Başka bilgisi olan var mı arkadaşlar ne yapmalıyım? Yardıma ihtiyacım var.

Peace' Alıntı:
Savcılığa suç duyurusunda bulundum kimlik bilgilerimin kullanılıyor olması yönünde. Başka bilgisi olan var mı arkadaşlar ne yapmalıyım? Yardıma ihtiyacım var.

bir avukatla görüş muhtemelen o borcu ödersin davayı kazanınca tazminat davası aç ayrıca aracın plakası yok mu? o aracı bir araştır. üç ihtimal var.
1 kimliğiniz başkası tarafında kullanılıyor
2. yanlışlık yapılmış olabilir
3. istihbarat kullanıyor olabilir

istihbarattakiler zaman zaman farklı kimliklerle farklı araç plakaları kullanıyor.

BBNET
Geri