hocalarım 500 tl civarında bir telefon almayı düşünüyorum. hem dokunmatik hemde tuşlu kullanımı olan bir telefon düşünüyorum önerisi olan var mı? sadece dokunmatik yada sadece tuşlu önerisi olan varsa da olabilir
surrender35' Alıntı:389 lira idi...zammı yiyince 428 oluvermiş...neyse kii ben 5 gün önce almıştım.....
http://www.hepsiburada.com/Liste/produc ... sams5570gm
Şu an için iphone 4'ün fiyatı 1800 1900 arası,4s'e göre pek bi fark yok zaten flash yok sadece,Tasarımıda aynı,İphone 5 seneye kasım ayından önce çıkmaz,Bide siri yazılımı çöktü ios 5 çıktıktan sonra bunları bilerek almaya karar vermen gerekir,Ne olursa olsun iphone hep 1 numaradır bunu unutmamak gerekirgelincik42' Alıntı:evet bende kararsızım cep telefonu konusunda..
Iphone 4 almak isterim, fakat okadar parayı bosuna mı vermiş olurum sizce
gelincik42' Alıntı:evet bende kararsızım cep telefonu konusunda..
gelincik42' Alıntı:evet bende kararsızım cep telefonu konusunda..
samsung galaxy s5630 fit şuan kullandığım 500 civarı fiyatı...pawofeagle' Alıntı:hocalarım 500 tl civarında bir telefon almayı düşünüyorum. hem dokunmatik hemde tuşlu kullanımı olan bir telefon düşünüyorum önerisi olan var mı? sadece dokunmatik yada sadece tuşlu önerisi olan varsa da olabilir
hocama katılıyorum ideos x5 bende kullanıyorum çok ta memnunum...collision' Alıntı:huawei x5 android rom lu üst sınıf bi akıllı telefon istiyosan bide ucuz olsun diyorsan, kaçırma derim
collision' Alıntı:huawei x5 android rom lu üst sınıf bi akıllı telefon istiyosan bide ucuz olsun diyorsan, kaçırma derim