Cep Telefon Tavsiyesi...

Kodla Büyü

EynelMefer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
piyasadan hiç anlamıyorum, hiç ilgimide çekmiyor, bir telefonum var 3-5 yıllık sadece konuşmak için kullanıyorum ve işimi fazlasıyla görüyor :)
şimdi baldıza (fen lisesi hediyesi) bir telefon almak istiyorum, maksimum 300 tl lik ve dokunmatik ekran bir telefon tavsiye edecek arkadaşım var mı acaba?
gezindim biraz ama hem telefonda hem de sitelerde kalite ve güven konusunda kararsız kaldım, öyle işte uzatmayayım daha fazla :) önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler :)
(konuyu arattım uygun başlık bulamadım)

teknosada bugün galaxy gio 389 tl imiş. Normalde fiyatı 450-500 civarı imiş - artık bende söyleyenlerin yalancısıyım - ben de çok takip etmiyorum - bir forumda okudum

zaman harcayan hocalarıma teşekkür ederim, tavsiyeleriniz üzere...
Samsung S5220 Star 3/beyaz
ürününde karar kıldım, açıkcası çokta düşünmek istemiyorum, yoksa içinden çıkamayacam :) fazlasıyla işini görür kardeşimin...

hocam galaxy w çok iyi telefon ama verilen sınırdan çok yukarıda.o fiyatlara zaten çok alternatif var...

hocam bide yeri gelmişken link vermişler ama hepsiburada dan uzak durun.hem zaten daha pahalı.teknolojix.com öneririm 305 lira.hemde sürpriz hediyeleri oluyor...

EynelMefer' Alıntı:
http://www.websibir.com/S5220-Star-3%2CPR-943.html?ref=akakce&v=1.84.9

hakan hocam sizin verdiğiniz nickten alıyorum zaten :) kargoyla 291 tl oluyor, bu da tam istenen telefon demek oluyor,
ilgine mahcup oldum doğrusunu söylemek gerekirse, teşekkür...

estağfurullah hocam yardımcı olabildiysek mutlu oluruz...

BBNET
Geri