cep tel. ekran çıktı. Ekran mı taktırmalı, yeni tel mi almalı

Kodla Büyü

edamnur

Aktif Üye
Huawei p30 lite memnundum telefonumdan 5 yıl olmuştur. Batarya çabuk bitmeye başlamıştı. Ekran da bu şekilde çıkınca acaba orjianal ekran batarya değişimi yaptırıp mı devam etsem yoksa yeni bir tel mi alsam bilemedim. Düzen tutar mı ekran deneyimi olan var mı

Bir arkadaşın ekranı kırıldı. Aynı ekranı netten bulup taktık. Sizin durum ise beklentilerinize ve imkanınıza bağlı olarak değişir.

Maliyet ve bütçe meselesi bence. Maliyeti ekran persormansını ve bütçeyi ucuza kurtarıyorsa ekran değiştirilebilir ki ben her zaman tamirden yanayım ilk etapta ama afaki bir fiyat çekerse ve bütçeniz de varsa yeni de iyi bir seçenek olur.

Geçen sene realme 7 pro telefonun düşünce kamera lensi kaydı. Geniş açıdan flu çekiyordu. Tamiri sordum kamera seti bulamayız dediler. Öyle kullandım.
Sonra ses tuşları bozuldu onu bulduk yaptırdım. Batarya normal kullanımda günü çıkarıyor ama gezmede navigasyon açınca bitiyor hızlıca. Nevşehir'e gezmeye gittim. Beni dönüş yoluna yaklaştırdı kapandı. Batarya yok. Olsa değiştirirdim.

Eşimin oppo reno 5 lite var. Onun ses tuşu bozuldu yaptırdım. Ekranı sordum bulamayız birşey olursa dedi.

İmkan ve bütçe meselesi yani. Tamir oluyorsa kesinlikle devam.

ben de ekranı kırdım, aslında tüm bilgilerimi almak ve tamamen yeni telefona taşımak için ekran değiştirdim. 3500TL verdim. sonra bilgilerimi aldıktan sonra da telefonu sattım. sanırım 6000TL gibi bir fiyata. aslında ekran değişmeden de elden kırık-bozuk çıkartabilirdim. ancak bilgilerin alınması söz konusu olunca bu yöntem ile yürüdü işler.

ilksms
Geri