namikc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 15 Mayıs 2012 #1 Özellikle Muğla taraflarında 1 aya yakındır ıkıntı yaşıyorduk.Çok şükür bugünden itibaren uygulama geldi.
Özellikle Muğla taraflarında 1 aya yakındır ıkıntı yaşıyorduk.Çok şükür bugünden itibaren uygulama geldi.
swordfish Aktif Üye Mesajlar 134 15 Mayıs 2012 #2 Tamamen kurtulmamiz dileklerimle... İsteyen giysin isteyen giymesin. Her sabah kravat bağlamaktan bıktım.
Tamamen kurtulmamiz dileklerimle... İsteyen giysin isteyen giymesin. Her sabah kravat bağlamaktan bıktım.
hamuş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 895 15 Mayıs 2012 #4 bir bayan olarak bende karşıyım ütülü pantolon kravat
namikc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 15 Mayıs 2012 #5 Hocam bayanlar hakikaten şanslı...Ben 3-4 takımla gidiyorum ama bayanlarda bir sürü olaılık var
mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,899 15 Mayıs 2012 #6 ceketi çıkardık mevsimlik montları giydik biz de..
kily Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,221 15 Mayıs 2012 #7 namıkcım biz hala üşüdüğümüz için çıkaramadık ceketi bu gunlerde yağmur var burda epey serin hava sabahları. e ceket giyince kravat ta takılıyor :x
namıkcım biz hala üşüdüğümüz için çıkaramadık ceketi bu gunlerde yağmur var burda epey serin hava sabahları. e ceket giyince kravat ta takılıyor :x
missilver Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 15 Mayıs 2012 #9 yaaa bir gün kot pantolonla işe gidebilecek miyiz acaba? benim özelemim bu...
namikc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 15 Mayıs 2012 #10 öğrencilerden de kaldırdık.Onlarda günlük kıyafetleriyle geliyorlar şu anda.Bakalım bize ne zaman denk gelecek
öğrencilerden de kaldırdık.Onlarda günlük kıyafetleriyle geliyorlar şu anda.Bakalım bize ne zaman denk gelecek