Casper Laptop

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eyolcu

Süper Üye
Süper Üye
Arkadsalar bende casper laptop var 7. seneye girecek ve masallahı var. 7 senelik pc artık işimi görmyor tabi yenilemek istiyorum fakat bilgisayarımın sadece soğutmasından memnun değilim.. casperin yeni modellerini kullanan arkadsalar özellikle soğutması olmak üzere bilgilendiriseniz sevinirim...

eyolcu' Alıntı:
Arkadsalar bende casper laptop var 7. seneye girecek ve masallahı var. 7 senelik pc artık işimi görmyor tabi yenilemek istiyorum fakat bilgisayarımın sadece soğutmasından memnun değilim.. casperin yeni modellerini kullanan arkadsalar özellikle soğutması olmak üzere bilgilendiriseniz sevinirim...

Hocam laptoplarda soğutma problemi sıkça oluyor. Ben fanını çıkartıp soğutma plakasındaki toz birikintisini kompresör veya elektrik süpürgesi ile çektiriyorum. İşlemci ile soğutucu demir arasına eski termal macunu kazıyıp yeni termal macun sıkıyorum. Birde fanına bir damla yap damlattığım zaman ilk haline yakın oluyor. 1 sene daha böyle problem oluşturmuyor.

Fakat laptop kasasını açmanın cihazın garanti dışı bırakacağını bilmenizde fayda var. (laptop unu yeni alanlar için söylüyorum.)

Hocam bende de casper in cok yenı modeli olmasada senın kıne gore yenı sayılır 3.yılına girdi.Çok şükür aldığım ilk günkü gibi.ısınma sorunu filan da yok.Sadece bataryam bitti.

7. yıl ve batarya 20-25 dk gidiyor benc e çok iyi dayandı... ama soğutma sorunu yasıyorum... eski teknoloji ondna bence...

hocam iyi dayanmış valla.özellikle win 7 den sonra benım ki hızlı azaldı şarj süresi.
sizin işletim sistemi nedir hocam

BBNET
Geri