casio exilim z29 mu ? yoksa canan A580 mi ? tavsiyeleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

myself

Site Gezgini
arkadaşlar bi fotograf makinası almak istiyorum ama çok anlamıyorum. nelere dikkat etmem gerektiği konusunda pek fazla bi fikrim yok 250-350 TL arasında bişey bakıyorum biraz bakındım casio exilim z29 hoşuma gitti birde canon a 580 sizce hangisi yada başka fikriniz varmı?

yok mu arkadaşlar fotoğraf makinası hakkında fikir verecek olan birde agfa dc 833 iyi diyorlar kullanan var mı

bende casio nun eski modeli z 5 var ve çok memnunum, çok fazla çekim modu var ayrıca kendinizde çekim modu yaratabiliyorsunuz, normal kullanım çin yeterli. En sevdiğim özelliği ise li-on bataryası, tatile çıkmadan sarj ediyorum 2 ay boyunca sarj aleti ile alakam olmuyor, yaklaşık 500-600 fotoğraf çekiyor. :+1:

hocam gece çekimlerine bakmak lazım bence gerisi aynı nane profesyonel olmadıktan sonra çok önemli değil
canon, nikon asıl işi fotomakinesi
canonların cekimleri kaliteli oluyor işinizi görecektir

hocam ikisinin arasında canon a580 tercih ederim. o modelde 4x optical zoom olması lazım. batarya değilde pille çalışır. gezide yolculukta biterse değiştirme imkanınız var. iso değeride 1600 üstü diye tahmin ediyorum incelemdim. ama o sınıfta 4x zoom olan tek makine canon.
birde birçok bu tarz modellerde kamera seçeneğinde zoomlar çalışmaz canonda çalışır. yinede tercih senin tabii.

ikisi farklı klansman makineleri. Kullanımıza göre tercihiniz uygun oalcaktır. Pil i mi yoksa bataryayı mı tercih edersiniz. Pil hemen biter batrarya ise bittiğinde şarj etme sıkınıtıs oluşabilir seyehatlerde. Casio kullanıcısıyım uzun yıllardır kullanıyorum bataryası çok sağlam ve oldukca uzun gidiyor. Çekim kelitesi açısından eğer objektif çaplarında farklılık yok ise çok aşırı bir kalite farkı olacağını sanmıyorum.

BBNET
Geri