Carisma Tavsiye

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

meyaz

Aktif Üye
Mesajlar
213
Sevgili dostlar,cüzi bütçe sebebiyle mitsubisshi carisma araç bakıyorum. Bir tanıdıkta satılık 1.8 gdi lx modeli var 160000 de ve 14000 TL fiyat biçiyor.Pazarlıkla fiyatı bir miktar aşağı çekeriz. Araştırmalarıma göre bu araçlara lpg olmuyormuş. Sizce ne yapmalı?
 
Kaç model?
Peder beyde zamanında 1.6 modeli vardı, biz memnunduk - tavsiye ederim. 1.8 ini bilmiyorum hiç ama o da iyidir. Ben olsam alırdım.
 
benim arkadaşta vardı ve lpg takılıydı. 3-4 senedir de kullanıyor.
Ama arkadaşın motorunu falan bilmiyorum.
Fiyatına göre konforlu bir araç.
 
3 senedir kullanan yakın bir arkadaşım var. otomatik vites ve lpg li. çok memnun.
gerçekten sağlam ve konforlu bir araç. fiyatına göre gayet güzel
 
oziie' Alıntı:
Kaç model?
Peder beyde zamanında 1.6 modeli vardı, biz memnunduk - tavsiye ederim. 1.8 ini bilmiyorum hiç ama o da iyidir. Ben olsam alırdım.

Hocam araç 1999 model. F/P oranına bakıldığında gayet mantıklı bir araç. Sağlamlık,konfor,uygun fiyat. Ama piyasası biraz zayıf. Zaten anlamıyorum bizim memlekette broadwaylar 12 000 lira ederken bu araçlar bu kadar uygun.
1.8 gdi motora lpg olmuyormuş. Diğer türlüde 1.8 benzinli motor adamın iflahını kurutur.
 
BBNET
Geri
Üst