Evet bu sabah derste giriş yapacakken kala kaldıkeba ile giriş kalkmış
Eskiden öğretmen olduğunuza dair belge istiyordu canva. Öğretmen kimlik kartı, görev yeri belgesi vb. Ama şimdi gerek yok. Sadece eba girişi yeterli.Öğretmen doğrulama olayı nedir neyi doğruluyor acaba ?
Ama sanki eski öğretmen hesabımı doğrulatıp gmail ile girdiğim canva hesabımda daha çok özellik var.Eskiden öğretmen olduğunuza dair belge istiyordu canva. Öğretmen kimlik kartı, görev yeri belgesi vb. Ama şimdi gerek yok. Sadece eba girişi yeterli.
Şimdi sizin için denedim hocam. Tamamen aynı. Şöyle bir fark var sadece. Eba hesabıyla girince geçmiş tasarımlarda diğer hesabın tasarımları gözükmüyor. Tamamen farklı bir hesap açılıyor. Ayrıca eba hesabıyla girince otomatikmen sizi okul ekibine dahil ediyor. Sonuç olarak öğretmen hesabıyla girmenizi tavsiye ediyorum çünkü eba ile girişte eba'dan kaynaklı bağlantı sorunları oluyor bazen.Ama sanki eski öğretmen hesabımı doğrulatıp gmail ile girdiğim canva hesabımda daha çok özellik var.
Mesela tasarım yaparken,gmail ile giriş yaptığımda "arkaplan" diye bir bölüm görünürken eba ile giriş yaptığımda görünmüyor.
Yanlış mı biliyorum?? Sizde de öyle değil mi? Yani eba ile giriş yapınca az sınırlı gibi özellikler?
Yani "canvada eba ile girişte tamamen pro özellik" YOK.Şimdi sizin için denedim hocam. Tamamen aynı. Şöyle bir fark var sadece. Eba hesabıyla girince geçmiş tasarımlarda diğer hesabın tasarımları gözükmüyor. Tamamen farklı bir hesap açılıyor. Ayrıca eba hesabıyla girince otomatikmen sizi okul ekibine dahil ediyor. Sonuç olarak öğretmen hesabıyla girmenizi tavsiye ediyorum çünkü eba ile girişte eba'dan kaynaklı bağlantı sorunları oluyor bazen.
Aynısı. Yani ikisinde de pro özellikler var.Yani "canvada eba ile girişte tamamen pro özellik" YOK.
Peki sol bölümde bulunan özelliklerden(bileşenler,metin vs.) "arkaplan" özelliğini neden göremiyorum acaba eba ile açınca?Aynısı. Yani ikisinde de pro özellikler var.
Canva'nın tasarımı yenilendi. Uygulamalar menüsü altında var. Tıklayınca yan menüde açılıyor. Şimdi tekrar inceledim iki hesabı da. Aynılar.Peki sol bölümde bulunan özelliklerden(bileşenler,metin vs.) "arkaplan" özelliğini neden göremiyorum acaba eba ile açınca?
Enterasan bir şekilde öğrenci bilgisayarında bazen eba girişi çıkmıyor.Eba ile giriş kaldırıldı mı? Arkadaşlar.
Düzeltme: (tamam buldum girişi)
hocam siz de eba ile giriş yapınca çıkıyor galibaMerhaba arkadaşlar, öğrencileriniz canvadan eba girişi ile girip çalışma yaptığında öğretmene gönder seçeneğine tıklayınca adınız çıkıyor mu öğretmen olarak?
Teşekkürlerhocam siz de eba ile giriş yapınca çıkıyor galiba