Canva'ya EBA ile giriş yapılabiliyor...

Kodla Büyü

hasan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye

Haber yaklaşık bir yıllık, sanırım uygulama Eylül ayında başladı...

Hesap açtırma derdimiz bitti. Öğrenciler artık EBA hesapları ile girebilecek ...

Faydası olması dileği ile...

Biz başladık bile...müthiş bir iş birliği. Çocuklar eba girişiyle anında canvadalar ve sizde sınıf oluşturup öğrencilerinizi bir araya toplayabiliyorsunuz...geçen senelerde neler çekiyodum gmail hesap al yok telefona kod gelsin çocuklar veliler telefonlar. üye edesiye kadar göbeğimiz çatlıyodu 😂 canva güzel olay fakat keşke scratch konusunda da adımlar atılsa. Canva eğitimleri konusunda döküman elinde olan varsa paylaşalım. faydalanmak isteriz arkadaşlar

Biz başladık bile...müthiş bir iş birliği. Çocuklar eba girişiyle anında canvadalar ve sizde sınıf oluşturup öğrencilerinizi bir araya toplayabiliyorsunuz...geçen senelerde neler çekiyodum gmail hesap al yok telefona kod gelsin çocuklar veliler telefonlar. üye edesiye kadar göbeğimiz çatlıyodu 😂 canva güzel olay fakat keşke scratch konusunda da adımlar atılsa. Canva eğitimleri konusunda döküman elinde olan varsa paylaşalım. faydalanmak isteriz arkadaşlar
hocam öğrenciyi nasıl ekliyorsunuz? kodla ekleme yapınca eba seçeneği görünmüyor.

hocam sınıf oluşturup davet bağlantısı oluşturun. sınıf whatsapp gurubunda paylaşın en kolayı. çocuklar hesaplarına evde girince davet bağlantısına tıklar tıklamaz o sınıfa kaydoluyorlar otomatik olarak

Evet bir süre önce Canva'ya EBA ile hesabı ile giriş yapma seçeneği geldi. Bu sayede premium üyelik sahibi olabiliyoruz. Bence büyük bir haber ama öğretmenlere yeterince duyurusu yapılmadı. Ben okulumda duyurusunu yaptım ama bir çok öğretmen henüz bilmiyor.

canva güzel olay fakat keşke scratch konusunda da adımlar atılsa. Canva eğitimleri konusunda döküman elinde olan varsa paylaşalım. faydalanmak isteriz arkadaşlar
Aynen hocam, hiçbir kodlama aracı Scratch kadar kolay,esnek,kapsamlı ve sorunsuz gelmiyor. Mit.edu üniversitesi nin Appinventor projesini kullanıyoruz da Scratch ını neden kullanmıyoruz ki. Çocuklarımıza cinsiyet konusunda yeterli uyarıyı yapsak da sadece kodlama işine odaklansak olmaz mıydı?....

Aynen hocam, hiçbir kodlama aracı Scratch kadar kolay,esnek,kapsamlı ve sorunsuz gelmiyor. Mit.edu üniversitesi nin Appinventor projesini kullanıyoruz da Scratch ını neden kullanmıyoruz ki. Çocuklarımıza cinsiyet konusunda yeterli uyarıyı yapsak da sadece kodlama işine odaklansak olmaz mıydı?....
Hocam mevzunun artık cinsiyet olduğunu düşünmüyorum. Çünkü aynı secenekler Code.ord ta da var. Neden orası engellenmiyor?? Scratch muhtemelen unutuldu ya da geri adım atmak tükürdügunu yalamak gibi geliyor yukardakilere . Code.org a dokunulmadigi için ses eden yok . Scratch olayı aptalca bir olay bana göre . Birde offline calisilabildigi için de çok tınlamıyorlar gibi . En azından çözüm var gözüyle bakıyorlar . Ama yazmak lazım sonuçta ağlamayan bebeğe hiç bişey yok bizim ülkede

PC'den mebbis girişi ile girmek istiyorum. Mebbis doğrulama kodunu Canvada nereye yazıp da girebileceğiz ki? Mebbis girişi ile giren var mı nasıl girdiniz?

ilksms
Geri