Canva'ya EBA ile giriş yapılabiliyor...

Kodla Büyü
Amazon'un web hizmetlerini kullanan birçok uygulamaya erişim problemi yaşanıyor:

- Snapchat

Canva

Clash Royale

Duolingo

- Udemy

Roblox

eba şifresi ile giriş yapınca aşağıdaki ekran geliyor ilerlemiyor çözüm nedir acaba ?
--

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    29.3 KB · Görüntüleme: 120
Anladığım kadarıyla EBA ile giriş bir hesap açmadan giriş yapmayı sağlıyor. Güzel bir kolaylık.
Kendime ait bir öğretmen hesabım var, bu hesapla öğrenci olarak davet ettiğim öğrenciler edu sürümüne geçiyorlar. Bana söylediklerine göre EBA ile girince ücretsiz şablon ve nesne sayısı azalıyormuş.

Dün öğleden sonra 3 gibi derste giriş yapabiliyorduk. Anlaşılan bu canva ile böyle cebelleşeceğiz. Alternatif konu belirlemek lazım. Canva açılmazsa Tinkercad'de tasarım yaptıracağım.

Eskiden öğretmen olduğunuza dair belge istiyordu canva. Öğretmen kimlik kartı, görev yeri belgesi vb. Ama şimdi gerek yok. Sadece eba girişi yeterli.
Ama sanki eski öğretmen hesabımı doğrulatıp gmail ile girdiğim canva hesabımda daha çok özellik var.
Mesela tasarım yaparken,gmail ile giriş yaptığımda "arkaplan" diye bir bölüm görünürken eba ile giriş yaptığımda görünmüyor.
Yanlış mı biliyorum?? Sizde de öyle değil mi? Yani eba ile giriş yapınca az sınırlı gibi özellikler?

Ama sanki eski öğretmen hesabımı doğrulatıp gmail ile girdiğim canva hesabımda daha çok özellik var.
Mesela tasarım yaparken,gmail ile giriş yaptığımda "arkaplan" diye bir bölüm görünürken eba ile giriş yaptığımda görünmüyor.
Yanlış mı biliyorum?? Sizde de öyle değil mi? Yani eba ile giriş yapınca az sınırlı gibi özellikler?
Şimdi sizin için denedim hocam. Tamamen aynı. Şöyle bir fark var sadece. Eba hesabıyla girince geçmiş tasarımlarda diğer hesabın tasarımları gözükmüyor. Tamamen farklı bir hesap açılıyor. Ayrıca eba hesabıyla girince otomatikmen sizi okul ekibine dahil ediyor. Sonuç olarak öğretmen hesabıyla girmenizi tavsiye ediyorum çünkü eba ile girişte eba'dan kaynaklı bağlantı sorunları oluyor bazen.

Merhaba arkadaşlar canvada sınıf oluşturup davet linkini bipten öğrenci gruplarında paylaştım ancak bağlantıda aradığınız sayfa bulunamadı hatası veriyor. Sizde de var mı bu durum yada sınıfa öğrenci ekleme işini nasıl hallettiniz?

Şimdi sizin için denedim hocam. Tamamen aynı. Şöyle bir fark var sadece. Eba hesabıyla girince geçmiş tasarımlarda diğer hesabın tasarımları gözükmüyor. Tamamen farklı bir hesap açılıyor. Ayrıca eba hesabıyla girince otomatikmen sizi okul ekibine dahil ediyor. Sonuç olarak öğretmen hesabıyla girmenizi tavsiye ediyorum çünkü eba ile girişte eba'dan kaynaklı bağlantı sorunları oluyor bazen.
Yani "canvada eba ile girişte tamamen pro özellik" YOK.

Peki sol bölümde bulunan özelliklerden(bileşenler,metin vs.) "arkaplan" özelliğini neden göremiyorum acaba eba ile açınca?
Canva'nın tasarımı yenilendi. Uygulamalar menüsü altında var. Tıklayınca yan menüde açılıyor. Şimdi tekrar inceledim iki hesabı da. Aynılar.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    24.7 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba arkadaşlar, öğrencileriniz canvadan eba girişi ile girip çalışma yaptığında öğretmene gönder seçeneğine tıklayınca adınız çıkıyor mu öğretmen olarak?

ilksms
Geri