Son düzenleme:
Haklısınız hocam bu ilk deneyim, bir de üç sütunlu göreyim dedim. Bir dahakinde dikkat ederim.Hızlıca baktığımda gözüme çarpan tek sıkıntılı durum: 10,11,12. sayfadaki 3 sütunlu yapı hoş durmamış. Okurken alt satıra sık sık geçince dikkat çok dağılıyor.
Elinize sağlık...
Bu arada MEB de mi dijital kitaplarını Canva ile hazırlıyor acaba? Sizin dergiye çok benziyor yapısı..
Bayrağı arkaplan olarak kullanmıştım ama yine de üstteki resmin yeri değiştirebilirmiş hocam.Çok güzel olmuş hocam. Benim için de önümüzdeki yıl için iyi bir örnek. Sadece gözüme çarpan 32. sayfada eklediğiniz resim bayrağı kapatmış. Elinize sağlık.
Hocam hareketli dergi nasıl yapılıyor. Canvada olan bir özellikli mi?
hakkaten içerik dolu dolu,çok beğendim.. belli ki büyük emek var arkasında. emeğinize sağlık aak hocam.aaa çook güzel olmuş maşallah elinize sağlık baya da geniş kapsamlı dolu dolu olmuş![]()
![]()
Hakikaten bulut tabanlı uygulamalar tüm programları çöpe atacak gibi.Adobe programlarını çöpe atacak bu CanvaGayet güzel olmuş hocam emeğinize sağlık.
Yok hocam onu flip builder ile yaptım.Hocam hareketli dergi nasıl yapılıyor. Canvada olan bir özellikli mi?
Evet arkadaşlar Canva çok büyük kolaylık oldu benim için. Bulut tabanlı olduğu için yeri geldiğinde küçük değişikleri telefondan bile yaptığım oldu. Ayrıca dergimizin basılı hali de mevcut. Aynı kalitede baskı alındı. Canva gerçekten çok müthiş iş çıkaracak seviyeye ulaşmış.
Sayfa tasarımların hepsi canva dan mi yoksa bazı hazır arka planlar mi yüklediniz dışarıdan.
Canvadaki kısmını paylaşabilir misiniz elimizde bir taslak olsa kolay bir şekilde değişiklikler yapsakHocam desen şeklinde olanların tamamı canvanin arka planları, fotoğraf olanların bazıları canva, bazıları fotoğraf paylaşım sitelerinden
Bende aynı fikirdeyimCanvadaki kısmını paylaşabilir misiniz elimizde bir taslak olsa kolay bir şekilde değişiklikler yapsak![]()