Canon Nikon Sony Size Hangisi (Modelleri aşağıda yazdım)

Kodla Büyü

sametbozkurt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Canon 650 veya 60 D
Nikon D90 veya 7000
sony alpha 57

bütçeyi yurtdışına göre 700-1000 dolar arası olarak belirledim.
Lens de 18/105-135 modele göre artık.

Kafam çok karıştı çok site gezdim bunları not aldım. Değerli fikirlerinize açığım.

Ben de çok araştırdım, en sonunda Canon 600D almaya karar verdim. İnternette fiyatlar çok farklı 1300TL ye veren de var aynı makineyi 2300TL ye veren de var. Bu kadar fark nasıl oluyor anlamadım. (Yanında verdikleri lens kitleri aynı)
Yurtdışından nasıl alıyorsunuz? Güvenli midir? Yurtdışından alınca Türkçe menü olur mu? Yurtdışından alınca da aynı makine 429 $
http://www.kogan.com/au/buy/canon-eos-6 ... myshopping
daha önce yurtdışından online alışveriş yapan var mı?

ben geçen yıl donanım haberden biri vasıtasıyla yurt dışından 600d almıştım.burada 2000 üzeri fiyat varken 1500 liraya getirtmiştim. gayet de memnunum..

Ben de yurtdışından almak istiyorum ama dikkat etmem gereken bişey var mı ? paypaldan ödeme yapcam. Ödeme yaptıktan sonra ürün gelmezse ne yaparım? Paypal gittigidiyor gibi bir sistem mi acaba? ürün gelmezse paran satıcının hesabına geçiyor mu gene?
http://www.eglobaldigitalcameras.com.au ... SLR+Camera
buradan almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

60D ve D7000 ikisine indir seçenekleri ve eline al bak hangisi eline oturur ve hoşuna giderse. Aynı sınıf makinelerdir.

D7000 kullanıcısıyım. Crop makineler içinde en iyilerindendir. FF makinelere gücün yetmiyor ise Canondaki eşleniği 60D dir.

alacağın makinayı mutlaka eline al ve dene eline oturtmasına bak o en önemli nota bende 60D var bu yada nikon D7000 aynı segment makinalar zaten kendin iyi incele derim ama lens makinadan çok daha önemli prime lenslere yönelmeni tavsiye ederim 1.8 1.4 aralığında minumum

sonucu yazayım; güzel bir kampanya ile sony alpha 58 18-55 ve 70-300 (tamron) 8gb sd kart 1888 tl 18 taksit ile aldım.
herkese teşekkürler.

BBNET
Geri