S semraaa14 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 9 Ocak 2008 #1 arkadaşlar Canon MP220 yazıcının kartuşunu takamadım Yuvası kendi boyutundan farklı kullanma klavuzundaki gbi yapıyoruz ama olmuyor Yardım lütfen
arkadaşlar Canon MP220 yazıcının kartuşunu takamadım Yuvası kendi boyutundan farklı kullanma klavuzundaki gbi yapıyoruz ama olmuyor Yardım lütfen
mystreous Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,410 9 Ocak 2008 #2 yazıcıyı aç hocam. Açmadan takamazsın ki Yani elektrik düğmesine bas ve kapağını aç.
S semraaa14 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 9 Ocak 2008 #3 arkadaşlar yazıcı yeni,kartuş yuvasıyla uyumlu değil gibi. yeni yazıcıda böyle bir problem olabilir mi?
arkadaşlar yazıcı yeni,kartuş yuvasıyla uyumlu değil gibi. yeni yazıcıda böyle bir problem olabilir mi?
mystreous Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,410 9 Ocak 2008 #4 uyumludur da yazıcıyı açtınız mı ? yani elektiriğe takıp düğmesine bastınız mı ? Yazıcıya elektrik vermeden kartuş takma yuvaları gelmez...
uyumludur da yazıcıyı açtınız mı ? yani elektiriğe takıp düğmesine bastınız mı ? Yazıcıya elektrik vermeden kartuş takma yuvaları gelmez...
S semraaa14 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 9 Ocak 2008 #5 Hocam çok saolun. ilk defa karttuş taktım çok teşekkürler.
L lostfalcon Üye Mesajlar 1 5 Şubat 2008 #7 ya mystreous çok sağol yaaa bana da çok büyük yararın oldun sırf teşekkür etmek için kaydoldum.