CANLI YAYINDA BÜYÜK DERS

Kodla Büyü

19siyaHBeyaz03

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.facebook.com/photo.php?v=109619385861184
yine siyasi bir konu açmış diğen birileri olabilir onlar izlemesin kimseyle polemiğe girmeyecem sadece benimkisi paylaşım beğendiğim için videoyu paylaştım sadece.isteyen izlesin. ne anlatanı tanıyorum ne dinleyeni nede hangi kanalda olduğunu. ama söylediklerin bir çoğu bana göre doğru
uzun bir video ama hangi siyasi düşüncede olursanız olun en azından bir kaç katılacağınız nokta vardır.
tabii farklı fikirlerde olabiliriz katılmadığımız şeyler olabilir ama insana bazı şeyleri hatırlatıyor.

hocam kaçmasım ben fikrimi paylaştım fikirleri okudum kimine katıldım kimine katılmadım ikili polemiğe girince çıkılmıyor işin içinden herkes inandığına inanmaya devam ediyor bende dahil onun için aşıklar gibi atışmaya girmedim. bana haber samimi geliyorsa ona göre yorum yapıyorum . ben var olan haberi paylaştım kimine göre doğrudur kimine göre yanlış inanmak yada inanmamak herkesin elinde.

easytr' Alıntı:
geçen açtığın konulardan birisi tamamen yalandı. konuyu açtın ortadan kayboldun. bir özür bile dilemedin.

Yahu o konuda da söyledim, burada da söylüyorum. O açılan konudaki bilgiler yanlış olabilir, ama o konunun yanlışlığını ispat için kaynak gönderen arkadaşların gönderdiği kaynaklar da onların başka yalanlarını ortaya çıkarıyor.

Devletin PKK'ya silah gönderdiği gibi yalanlar mesela
Uğur Mumcu Celal Talabani'ye gönderilen(bilin bakalım Celal Talabani ile ilişkiler kimin döneminde başladı: ÖZALLL, evet doğru) silahların izini sürüyordu

O resimleri yapanların büyük ihtimalle böyle arkadaşlara kolay yem atıp sonra o fotoların yalan olduğunu söyleyerek propaganda yapan odaklar yayınlıyor diye düşünüyorum. Bazen ciddi ciddi bunu düşünüyorum. Ama bu arkadaşlar da gerçekten çok kolay lokma oluyorlar böyle durumlarda. Sazan misali :mrgreen:

Yani yalancılıkta, yalan tarih yazmakta her iki taraf da birbiri ile yarışır.

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
http://www.facebook.com/photo.php?v=109619385861184
yine siyasi bir konu açmış diğen birileri olabilir onlar izlemesin kimseyle polemiğe girmeyecem sadece benimkisi paylaşım beğendiğim için videoyu paylaştım sadece.isteyen izlesin. ne anlatanı tanıyorum ne dinleyeni nede hangi kanalda olduğunu. ama söylediklerin bir çoğu bana göre doğru
uzun bir video ama hangi siyasi düşüncede olursanız olun en azından bir kaç katılacağınız nokta vardır.
tabii farklı fikirlerde olabiliriz katılmadığımız şeyler olabilir ama insana bazı şeyleri hatırlatıyor.

her gün siyasi tartışma ve ayrışma oluşturacak konular açan şahsın öğretmen olduğundan şüpheliyim..

bence bir yerlerde ya bir siyasi partiye üye veya bir yasa dışı örgüte üye olabilir..
amacıda siyasi karışıklılık, toplumsal çatışma oluşturmak..

bu forumu yönetenler memur mu bilmiyorum.. memurların medyaya izinsiz röportaj hakkı bile yok kaldı ki forumda siyasi ve birçoğu asılsız saçmalıklara müsaade edilmesi forumu amacından uzak, ve başka emellere alet etmektedir.. bu duruma müsaade etmemelerini rica ediyorum..

forum bilgisayar ve formatör öğretmenler forumu ise alakasız ve tartışma çıkaracak bu tip konuları istemiyorum..

ihbar.bilisim@iem.gov.tr
bsm@egm.gov.tr

Siyasetsiz olmaz ama bu kadar fazla bence

Burası bilişim forumu, işimiz gücümüz var biz şu an Bt rehber öğretmeni 8-5 mi çalışacak 30 saat mi çalışacak onun derdindeyiz 6 ok ile uğraşamayız

BBNET
Geri