hem matematik anlatıyorum tenefüsde hem bunu dinliyoruz :mrgreen:
evrim0626' Alıntı:bu yayının sesindemi sorun var? çok az geliyor ses
siyanur86' Alıntı:
:alkis: :alkis:sunny' Alıntı:Ya arkadaşlar hep boş muhabbet, yok dijital vatandaşlık, göçmenlik vs... Birşey ürettiğimiz yok, teknolojiyi bildiğimiz yok sırf laf kalabalığı. Bu ülkedeki profesör, doktor, üniversite elemanları tıp, kimya vb alanlar hariç hep boşboğaz insanlardır. Üretim namına, gelişim namına hiçbir şey yok ama çıkıp küstah küstah konuşmalar var. Bu bölüm başkanlarına tablet gönderin uzay mekiği sanarlar kalkıp şöyle eğitim olmalı böyle çocuk olmalı yok köprü olunmalı. Çocuklar tweet atıyorlarmış falan diyor nerede yaşıyor bu insanlar hepsi şehir merkezinde zengin velilerin içinde mi yaşıyor? Kendileri çuvalla para alıyorlar ya herkesi öyle sanıyorlar. Oraya çıkan elemanlar da birşey söyleyemiyor şirin görünme için.
Bu ülke bu kafadaki insanlarla bir yere varmaz aga, balık baştan kokmuş bir kere :verymad:
karinca_52' Alıntı:siyanur86' Alıntı:
içerik boş
ogasbes' Alıntı:karinca_52' Alıntı:siyanur86' Alıntı:
içerik boş
içerik boş değil bty bölümünde sadece bir görsel var o kadar
Az önce açılmıyordu sayfa şimdi açılıyor evet bir tane içerik varogasbes yazdı:
karinca_52 yazdı:
siyanur86 yazdı:
http://www.eba.gov.tr/gorsel/bty
Link vkırık çıktı
içerik boş
içerik boş değil bty bölümünde sadece bir görsel var o kadar
işte öğe yok o yüzden içerik boş yazdım ....
umus1979' Alıntı:oldu obeziteyede biz çözüm bulalım
karinca_52' Alıntı:umus1979' Alıntı:oldu obeziteyede biz çözüm bulalımuhaha:
by.BaCTeRY' Alıntı:Ferhan hocamız hoştur, iyidir, donanımlı insandır ama malesef bizi çok boş eğittiler 4 sene boyunca..saçma sapan derslerle oyaladılar resmen..kınıyorum..
bilgogrt61' Alıntı:Aile hekimi-Muhtar-belediye meclisi-BT öğretmeni elele![]()
umus1979' Alıntı::++: :++: :++:bilgogrt61' Alıntı:Aile hekimi-Muhtar-belediye meclisi-BT öğretmeni elele![]()
mert_aylan' Alıntı:bt kullanım kültürünün küçük yaşta kazandırılması gerektiği doğruydu
murtace' Alıntı:Aşağıdaki maili attım...
Değindiğiniz konular için teşekkürler ancak.
- Ertesi gün acaba norm fazlası olacakmıyım diye düşünürken...
- BT rehber öğretmen görevlendirmesi yapılacak mı, ya da iptal edilecekmi yine diye kendini düşünmekten alı koyamazken...
- Veliler BT ve Yazılım dersini seçmezse naparız sorusuna yanıt bulamazken.
- Dersin içeriği oluşturulurken okullarda bunu uygulayacak bizlerden hiç görüş alınmadığından kendini derse ait hissetmiyorken...
Konuştuklarınız bizim önceliklerimiz listesine giremiyor... sanırım biz fazlalığız
Birde yeni bir anket önerim var... Branşınızdan / hayatınızdan memnun musunuz? ve geleceğe umutla bakıyor musunuz? diye Bt öğretmnelerine soralım. Bakalım sonuçlar bize ne söyleyecek...
Okumayacaksınız ama yine de teşekkürler...