Can sıkıntısı

Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
kendini geliştir..herhangi bir alan olabilir...devamlı birşeyler öğrenmek insan ruhuna ve doğasına iyi gelir...
can sıkıntısını giderir.bulmaca bile çözebilirsin..sudoku oyna,yabancı dilini geliştir,program çalış vbs...
yemek yapmayı öğren,uzmantv videolarını seyret...bir sürü şey var yapacak...
ama en önemlisi dost edin,dostlarınla gez eğlen onlarla konuş sohbet et...

İnanıyor musunuz inanmıyor musunuz bilmiyorum ama inandığınızı varsayarak ben de bir öneri yazayım, özellikle ramazan ayında hiçbir ayda olmadığım kadar huzurlu oluyorum, hiç aksatmadan namazımı kılarım, orucumu tastamam tutarım, gün içinde muhakkak Kuran-ı Kerim okurum, zaten iftar ve sahurları söylemeye gerek yok, aile ve akrabalarla, arkadaşlarla iftar ve sahur yapmanın tadı bambaşkadır. Yani kısacası tavsiyem, internet, tv, spor, kitap okuma gibi aktivitelerden fazlasını maneviyata vermenizdir. Eğer inanmıyorsanız da inanmaya çalışmaktan ve denemekten zarar görmez, belki de aradığınız huzura kavuşursunuz.

by_rebel' Alıntı:
İnanıyor musunuz inanmıyor musunuz bilmiyorum ama inandığınızı varsayarak ben de bir öneri yazayım, özellikle ramazan ayında hiçbir ayda olmadığım kadar huzurlu oluyorum, hiç aksatmadan namazımı kılarım, orucumu tastamam tutarım, gün içinde muhakkak Kuran-ı Kerim okurum, zaten iftar ve sahurları söylemeye gerek yok, aile ve akrabalarla, arkadaşlarla iftar ve sahur yapmanın tadı bambaşkadır. Yani kısacası tavsiyem, internet, tv, spor, kitap okuma gibi aktivitelerden fazlasını maneviyata vermenizdir. Eğer inanmıyorsanız da inanmaya çalışmaktan ve denemekten zarar görmez, belki de aradığınız huzura kavuşursunuz.

Gerçekten bu ayın bir başka huzuru var aylardır hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi...

ramazanda namaz kılıyorum oruç tutuyorum, evli değilim hatta hayatımda kimse yok zaman bir şekilde geçiyor kitap okuyorum film izliyorum arada arkadaşlarla takılıyorum ama yinede çok sıkılıyorum.

arkadaşlarla iftardan geliyorum. insanın içi açıılıyor. sevdiğiniz kişilerle iftara gidin

Hocam geçtiğimiz günlerde kız arkadaşımdan 2 günlüğüne ayrıldık daha doğrusu konuşmadık. İçime öyle bir sıkıntı girdiki boğazım bile düğüm düğümdü ne birisiyle konuşmak geliyordu içimden nede yemek yemek. Sonra barıştık içim çok rahatladı eğer sıkıntınızın kaynağı gönül işiyse ne din ne kitap nede hayatın olağan akışı hiçbirisi düzeltmiyor sizi o an için, yok eğer normal bir sıkıntı hali ise arkadaşların dediği gibi maneviyata biraz önem verin yada en azından deniz kenarına gidin orada gazete kitap okuyun çok faydası oluyor.

Allah kimseyi boşluğa düşürmesin. Çok kötü bir şey. Hayatta her zaman bir alternatifiniz olmalıdır. Kendinizi tamamen bir sevgiliye bağlarsanız ayrıldığınızda çok kötü olursunuz. Her zaman yokluğunun da olabileceğini düşünerek yaşamak gerekir.

SHİFT+DEL' Alıntı:
cemreerva' Alıntı:
parssan' Alıntı:
evli değilsen evlen can sıkıntısı falan kalmaz :D
bende evlendiğimden beri canım hep sıkkın banada bir çözüm varmı acaba
Asıl sıkıntı evlenince başlar hocam... Böyle bir düşüncen varsa unut :)

arkadaşın evde boş durmak dan canı sıkılıyormuş evlenince boş kalma diye derdi olmayacağı canı sıkılmaz.

diğer sıkıntılarnızı da kendiniz çözün her şeyi devletten beklemeyin :)

Valla evlilikten açıldı ya konu, çok yorum yapan biri olmasam da yazayım dedim.
Evliliğin zorlulukları konusunda tartışmam :D
Zordur.
4 ay sonra bitirmem gereken bir proje var, hergün onunla yatıp kalkıyorum :(
Fakat evlilik hali çok vakit ayıramıyorum.
Eşim ve oğlum iki günlüğüne ailesinin yanına gitti.
İki gündür kendimi işime vermeme rağmen sürekli yalnızlık hissediyorum.
Hele ufaklık ayrı bir şey özlemiyle.

Küçük bir kerata hem yormasıyla, hem zorluğuyla hem de sevgisi ile her türlü can sıkıntısına bire birdir :)

549547_352949524740864_297478553621295_896378_332962364_n.jpg

bence can sıkıntısının en büyük sebebi yanlıztır. Annemler eskiyi anlatınca; aileler kalabalık, akrabalar aynı mahallede, aynı yerde doğup büyüdüğün için arkadaş çevren çok, şimdiki gibi insanlar menfaatçi değil bence insanın can sıkıntısını evlilikte kurtaramaz. Ben evliolduğumu düşünüyorum tamam eşim var. Heryere birisiyle gidecek kesin bir kişi var ama belli bir süre sonra farklı ortamlar cevreler olmazsa insan eşinden bile sıkılır. Sonra doğduğumuz yer farklı bir il, yetiştiğimiz farklı bir il, üniversiteyi okuduğumuz farklı bir il olunca arkadaş çevresi durmadan değişiyor buda yanlızlığa sürükleniyoruz. Annem kaç yıldır derdi memurlarda, öğretmenlerde arkadaşlık olmaz.Babam işçiydi işçilerin arkadaşlığı daha iyi derdi. Cidden dediği doğru annemin köyde 25-30 öğretmeniz kimse kimseyi sallamıyor, kendini birşey sanıyor herkes ek dersi hesabının peşinde böyle olunca herkes köşesine çekiliyor yanlızlığa itiliyor. Amma yazdım ya :)

valla hocam kesinlikle bekarlıktan kaynaklanıyor ibadetle alakası yok hepsini denedim bekarlıktan oluyor kesinlikle kadının boşluğu başka şeylerle dolmuyor hele ki sürekli hayatına birileri girip çıkmışsa bağımlılık yapıyor resmen yeni bir kızla tanışıyorum can sıkıntısı falan kalmıyor kaç sefer denedim yaş da 30a yaklaştıysa iyice tamam

BBNET
Geri