sahibinden de cakma s3 ler var 200 tl ye kadar düşüyor fikriniz nedir kullanan oldu mu
Buzkırıcı' Alıntı:denemeden karar vermeyin.Ben de paralel ihtalat ürünlerine karşı idim.Bunlarda sadece birden çok adı sanı belli olmayan firmalarda el değiştirdiği için garanti meselesi var telefon açtığında karşında satıcı var muhatap teknik yönden garanti yok.Ben orginal kutulu samsung gt 5620 monte almıştım önceden ne oldu yani?
Isınmadı mı ısındı defalarca açıldı kapandı şehrimdeki meşhur samsung servisi çözüm mü buldu yok bulamadı.Sonrasında dokunmatiği bozuldu servis yapamadı sol taraf işlemiyordu servis benden 50tl para istedi.Ben de telefonun bataryasını çıkardım sardım buzdolabına koydum akşam taktım bataryayı çalıştı.
Gelelim esas meseleye:
Geçen gün benim de bir çakma s3 elime geçti.Telefonu ben açtım tap tap avucuma vurdum kırılan dökülen ekranda kayma yok.Canavar gibi android çalışıyor.Fotoğraf çektim ekranı döndürürken donuyor gibi oluyor ama fotoğraflar fıstık gibi net.Bluetoth çalışıyor wifi açtım çalışıyor telefon sorunsuz görüşme var gps çalışmıyor allshare hotspot noktaları çalışıyor kasa orjinali ile birebir aynı.İmei kaydında ihtalat ürünü yazıyor.Şimdi televizyonda satan firmalar bunu klonlatıp yada başka bir şekilde imei kaydını yaptırıp telefonu açtırıp veriyorlar.Ben bir şansımı deneyeceğim.Benim telefondan tek 3 tane beklentim var.Birincisi çalışsın konuşayım okulda wifi bağlansın.Avea internetim çalışsın.Bunları da yapıyor.