I
inikat
Misafir
heryerde aynı durum işte. thy de yaptılar okullarda yapıyorlar, farklı kimlikler zenginliğimiz diyerek insanları kandırıp işleyişe gelince farklı olanı yoksaymayı geçtim yoketme çabasına gidiyorlar
halk' Alıntı:Burada yazmaya devam edin siz böyle. Zamanı gelince sizlere de sıra gelecek. Sözleşmeli olarak bile almayacağız sizi.uhaha:
uhaha:
uhaha:
uhaha:Katılıyorum hocam.. Çünkü gazeteler bilimsellikten uzak, her türlü namussuzluk, yalan-dolan vb. çöp bilgilerle dolu..s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
Ben de katılan hocama katılıyorum.habbe' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
Katılıyorum.
s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
:alkis: :+1:s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
katılmıyorum :-1:s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
basın' Alıntı:7 Aralık sonrası Milli Eğitim’de başlayan müdür tasfiyeleri, okulda yasak olarak meyvesini verdi. Yandaş müdürler, okullara muhalif gazetelerin getirilmesini yasakladı. Pek çok okulda durum şu: Öğretmen derse girince, müdür öğretmenler odasındaki gazeteleri toplayıp çöpe atıyor.
http://gonullumuhabir.com/haber/599/cadi-avi-okulda-ogretmen-getiriyor-mudur-cope-atiyor.html
![]()
BURAK KILIÇ MEYDAN GAZETESİ
millet o gazeteyi oncedende okulunda okuyordu(gazete okumam, e-gazete okurum). Dolayisiyla arkadaslar o zaman futbol gibi milletin birbirini yedigi konularda konusulmasin(mac izlemem) ben rahatsiz oluyorum mu diyeyim. Hicbirimiz bulug caginda degiliz herkesin kendine gore bir fikri var onemli olan bu ortamin baris ve huzurla devamini temin etmek. Yoksa o yasak bu yasak bir gun sanada gelir yasak. Ayrica dipnot geceyim okudugumuz haberlerin %90i ya yanlis ya da eksik haber.(basin malesef reyting cabasinda insan sahit oldugu olaylarin gazetede nasil yazildigini gorunce YUH diyor. Okuyalim ama sorgulayarak). Selametle bransdaslarim