I
inikat
Misafir
heryerde aynı durum işte. thy de yaptılar okullarda yapıyorlar, farklı kimlikler zenginliğimiz diyerek insanları kandırıp işleyişe gelince farklı olanı yoksaymayı geçtim yoketme çabasına gidiyorlar
halk' Alıntı:Burada yazmaya devam edin siz böyle. Zamanı gelince sizlere de sıra gelecek. Sözleşmeli olarak bile almayacağız sizi.uhaha:
uhaha:
uhaha:
Katılıyorum hocam.. Çünkü gazeteler bilimsellikten uzak, her türlü namussuzluk, yalan-dolan vb. çöp bilgilerle dolu..s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
Ben de katılan hocama katılıyorum.habbe' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
Katılıyorum.
s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
:alkis: :+1:s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
katılmıyorum :-1:s_kajmeran' Alıntı:Okulda hangi görüşten olursa olsun gazete-dergi bırakılmasına karşıyım...
basın' Alıntı:7 Aralık sonrası Milli Eğitim’de başlayan müdür tasfiyeleri, okulda yasak olarak meyvesini verdi. Yandaş müdürler, okullara muhalif gazetelerin getirilmesini yasakladı. Pek çok okulda durum şu: Öğretmen derse girince, müdür öğretmenler odasındaki gazeteleri toplayıp çöpe atıyor.
http://gonullumuhabir.com/haber/599/cadi-avi-okulda-ogretmen-getiriyor-mudur-cope-atiyor.html
![]()
BURAK KILIÇ MEYDAN GAZETESİ