C# ta SUDOKU çözücü..

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
C# ile sudoku bulmacalarını çözen bir program geliştirdim;ancak bazı sudoku bulmacalarında farklı farklı çözüm yöntemleri kullanmak gerekrtiğinden yetersiz kalabiliyor..Ama basit- orta seviyeli hatta bazı zor sudoku ları çözebiliyor..Sudoku oynayan arkadaşlar daha zor sudoku çözümlerinde kullanılan yöntemlerden kullanabileceğim yöntem önerirseniz o yöntemlerle projemei geliştirmek istiyorum Çözülemeyen SUDOKU kalmasın istiyorum :D

Ekli dosyalar

Zor bir tane sordum, büyük çoğunluğunu çözdü. Algoritmam yetmedi :) dedi. Ben biraz yardım edince bitirdi.

Ekli dosyalar

• sudoku.png
    sudoku.png
    34.6 KB · Görüntüleme: 3,124
spider23' Alıntı:
erfatm' Alıntı:
tenten' Alıntı:
phuvv.png

önemli değil galiba ama böyle bir uyarı verdi.
Uyarı ne hocam?

hiç bi fikrim yok...fazla hassas anlaşılan anti virüs programları...içiniz rahat olsun buradan milletin bilgisayarına virüs-trojen bulaştıracak kadar hain değilim arkadaşlar...lütfen panik yapmayın..

Ben taramadan çalıştırmıştım .rar içinden, ne olduysa oldu artık :p Riski aldım zaten böyle yaparak.
Panik yapmadım da uyarının ne olduğunu merak ettim. Virüs bulaştırmaya çalışacağınızı düşünmüyordum zaten.

Sudoku çözücü versiyon 2 huzurlarınızda :D çok daha zor sudokuları çözebiliyor..3. versiyon için çalışmalara başlıyorum..

Ekli dosyalar

BBNET
Geri