c# ta karşılaştığım bir hata

Kodla Büyü

SubstantiaL

Site Gezgini
Program çalışıyor, kodlarda görünüyor fakat tasarım kısmını göremiyorum, ne yapmam lazım?

Hata resimdeki gibi.

kgdyv.png

hocam orada ignore and continue butonu var ona bastığında düzeliyormu.
Tasarım kısmı ile oluşturulan kodlar arasında bir uyum sorunu oluyor bazen örneğin nesne ekleyip ona kod yazıp sonra o nesneyi silince yada türetince buna benzer sorunlar çıkabiliyor.
ikinci bir seçenek sürüm farklarında da bu olabiliyor

vlk4n' Alıntı:
hocam orada ignore and continue butonu var ona bastığında düzeliyormu.
Tasarım kısmı ile oluşturulan kodlar arasında bir uyum sorunu oluyor bazen örneğin nesne ekleyip ona kod yazıp sonra o nesneyi silince yada türetince buna benzer sorunlar çıkabiliyor.
ikinci bir seçenek sürüm farklarında da bu olabiliyor

Hocam Ignore and Continue dediğimde boş bir form açılıyor. Uyumluluk hakkında bahsetmişsiniz program aynı bilgisayarda yazıldı. Başka yolu varmıdır acaba?

Hocam kodlarda büyük ihtimal sınıf tanımlamasını yanlış yere yapmışsınız namespace kod bloklarının altına alın üstte tanımladığınız sınıf yada sınıflar sorun kalkacaktır...

orhanaltin' Alıntı:
Hocam kodlarda büyük ihtimal sınıf tanımlamasını yanlış yere yapmışsınız namespace kod bloklarının altına alın üstte tanımladığınız sınıf yada sınıflar sorun kalkacaktır...

Hocam dediğinizi yapmaya çalıştım ama galiba tam anlayamadım biraz daha açık anlatma imkanınız var mı?

BBNET
Geri