C# sınav programı?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar c# ile soru havuzu olan bir sınav porgramı yapacağım tez için hoca sınav hazırla diyince sınav hazır halde gelecek. tecrübeli arkadaşlar bir yol haritası çıkarabilirmi veritabanını nasıl tasarlayım kodlamayı nasıl yapayım hata yapıp emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum.

bu projenin aynısını vb te hazırlamıştım proje ödevi olarak, baya bi uzun zaman oldu ama :D help dosyasında ayrıntılı anlatım mevcut oraya bakabilirsin.
umarım yardımcı olur.

Ekli dosyalar

• res1.JPG
    res1.JPG
    19.4 KB · Görüntüleme: 3,623
  • res2.JPG
    res2.JPG
    47.2 KB · Görüntüleme: 3,608
  • help.rar
    help.rar
    55.9 KB · Görüntüleme: 768
çok çok teşekkür ederim hocam. veritababnı tasarımını nasıl yapmıştınız hocam

veri ekleme için ayrı bir program yazmıştım. onu da siz sorunca hatırladım. mdb dosyasını kayıt etmemişim, onun için help dosyasında "veri ekleme" kısmında veri tabanının tablosu var, hangi alanların olması gerektiğini oradan öğrenebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• res1.jpg
    res1.jpg
    77.3 KB · Görüntüleme: 3,559
hocam,
hazirtest.net
bu sitedeki arkadaş bu iş epeyce iletletmiş istersen bir irtibat kur yardımcı olabilir belki

celikumit' Alıntı:
hocam,
hazirtest.net
bu sitedeki arkadaş bu iş epeyce iletletmiş istersen bir irtibat kur yardımcı olabilir belki
ümit hocam senin tavsiyelerinde önemli benim için başarılarını biliyoruz forumca sonuçta

hocalarım şimdi bu sınavda 3 sınıf ve her sınıf için 4 seyi soru olacak veritabanını oluşturuken nasıl oluşturmalıyım. hepsi için ayrı tablomu yani 3*4=12 tablo mu yoksa tek tabloda mı halledelim tüm soruları

BBNET
Geri