C-Max 1.6 TDCİ sizce nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaybil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Araba tam bir aile arabası hocam 16 tdci son derece güçlü ve ekonomik sayılabilecek bir motor. Fordun en başarılı motoru bence. Yüksek olması ve görüş açısının genişliği size kullanımda çok rahat ve konforlu gelecektir. Fiyat konusunda bir yorum yapamayacağım haberim yok.

benimde geniş olması az yakması ve güçlü motor olduğu için dikkatimi çekti hocam

Hocam bende bir zamanlar düşünüyordum.Gerkçekten tam bir aile arabası.Fakat hocam hani şunu söyleyeyim.Trend modeli en basit, yani tabir-i caizse en kabak modelidir.Eğer düşünürsen bunların Titanyum modelleri var.Sen onlara odaklan derim.Üstelik bu arabanın özelliklerinde yanlış yazılmış olabilir.Hemen karar verme.Biraz araştır.Çünkü benim bildiğim ASR özelliği titanyumlarda var. Hocam bende de bu Fordun Renault versiyonu olan 2007 Scenic var.Bu arabayı önerebilirim.Fakat tabi bundada en temeli değil en full'u olan Privillage modelini tavsiye ederim.Tabi dizelini.. :-)

Konu dışı olacak ama çok merak ettim.
Verilen linkte arabanın özelliklerinden biri "sigara içilmemiş" olması.
Yani mesele kokunun sinmesi filan mı?

endorfinnn' Alıntı:
Konu dışı olacak ama çok merak ettim.
Verilen linkte arabanın özelliklerinden biri "sigara içilmemiş" olması.
Yani mesele kokunun sinmesi filan mı?

konu tavanın temiz olması hocam sigara kararma yapıyor

hocam babamın verebileceği maksimum para 22 bin civarı olduğu için ancak bu modeline bakabiliyor.. Ghia modeli birazdaha pahalı oluyor maalesef

yarın antepten bi arkadaşım bakacak inşallah arabaya sonrada sorun çkmazsa alacağız..

Ford C-Max... Sorunsuz bir araç. Fiyat uygunsa ve de kazası, değişeni yoksa gözün kapalı al hocam...

hocam km ler yuksek dizel araçlar için.. masraf çıkartırsa ağır olur.. servis olayı nerde nezaman nasıl yaptırdı? bunlar çok önemli.. eğer düzenli bakıma girmedi ise sıkıntı büyük olur.. 2-3 bin az olsun derken daha ağır olabilir yapacağınız masraf. artı birde 150 binde araba aldınız 100 binde siz yaptınız 250 bin olacak bundan satış çok zor olur bunlarıda düşünün derim.. geniş araba isttiyorsanız doblo, connect, fiorino, bu tür bakabilirsiniz. bu araçların otomobil yazanları var ruhsatta bunlardan denk geitirirseniz ticari olmayanı heryıl vize, radar derdinde olmaz.. karar senin.. ben olsam düşük km doblo tarzı tercih ederim.. saygılar... :)

macar20' Alıntı:
hocam km ler yuksek dizel araçlar için.. masraf çıkartırsa ağır olur.. servis olayı nerde nezaman nasıl yaptırdı? bunlar çok önemli.. eğer düzenli bakıma girmedi ise sıkıntı büyük olur.. 2-3 bin az olsun derken daha ağır olabilir yapacağınız masraf. artı birde 150 binde araba aldınız 100 binde siz yaptınız 250 bin olacak bundan satış çok zor olur bunlarıda düşünün derim.. geniş araba isttiyorsanız doblo, connect, fiorino, bu tür bakabilirsiniz. bu araçların otomobil yazanları var ruhsatta bunlardan denk geitirirseniz ticari olmayanı heryıl vize, radar derdinde olmaz.. karar senin.. ben olsam düşük km doblo tarzı tercih ederim.. saygılar... :)

hocam dobloya 3 sene bindi ama doblo hakkaten güvenli bir araba değil ve bunların hususi tarzı temizini bulmakta çok zor.. 1.9 JTD olanların motoru çok iyi fakat onlarında hususi çok zor..

kaybil' Alıntı:
macar20' Alıntı:

hocam dobloya 3 sene bindi ama doblo hakkaten güvenli bir araba değil ve bunların hususi tarzı temizini bulmakta çok zor.. 1.9 JTD olanların motoru çok iyi fakat onlarında hususi çok zor..
o zaman nankör caddy hocam :) :)

bir haftalık arayıştan sonra 2005 model 40 bin km de füme renk Toyota verso comfort aldık
27.500 bitti pazarlık.. Allah kaza bela vermesin..

Hocam şöyle bir baktım sahibinden.com a ama o kilometrede o fiyat uygun geldi varmı kazası.

fat32man' Alıntı:
Hocam şöyle bir baktım sahibinden.com a ama o kilometrede o fiyat uygun geldi varmı kazası.

hocam kazası boyası yok arabayı servisede gösterdik adam sarraf aynı zamanda mütaahitmiş 7 tane arabası varmış bunuda araya başka bir sarraf arkadaş soktuk öyle uygun oldu biraz..

BBNET
Geri