C# ile ilgili Kitap önerisi?

Kodla Büyü

hasandlk

Üye
Herkese selamlar, ben web programlama dilini öğrenmek istiyorum. Üniversitede okurken HTML, visual basici, delphi, c, c++ programlama derserini aldım fakat 2006 yılında mezun olduktan sonra eğitim alanına yöneldiğim için programlama ile tekrar ilgilenemedim bir çok şeyi unuttum da diyebilirim şimdi C# ve ASP.NET öğrenmek istiyorum ama tam olarak nerden başlayacağımı bilemiyorum. İnternette çok araştırma yaptım ama benim düzeyime uygun kitap bulamadım. Daha doğrusu kitabı satın alanlarının yorumlarını okudum ve biraz aklım karıştı. "Sefer Algan'ın Her Yönüyle C # 4.0" iyi bir kitap mı? bu kitap için bazı yorumlarıda sadece konsol uygulamalarına yer verildiğinden forum ortamından çok az bahsedildiği yazıyordu. Günümüzde konsol ortamları yetersizmi oluyor? Bu konuda pek bilgim yok... "Zafer Demirkol'un # ile ASP.NET 4.0 Visual Studio 2010 ile Türkiye'nin En İyi ASP.NET Kitabı" bu kitab nasıl sizce benim seviyemde biri için uygunmu. Yada başka tavsiye edebileceğiniz kaynaklar varmı, açıkçası tam olarak nerden başlamam gerek, hangi kaynakları takip edersem benim daha iyi olur, yardımcı olursanız sevinirim, herşey için teşekkürler.

BBNET
Geri