M MuratAKAR Aktif Üye Mesajlar 137 9 Ocak 2013 #1 Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden güncel hava durumu tahminlerini ve son durumu alarak gösteren c# programı. Program 10 dakikada bir resimleri güncellemektedir. Ekli dosyalar HavaDurumu.png 121 KB · Görüntüleme: 2,954 HavaDurumu.rar HavaDurumu.rar 128.9 KB · Görüntüleme: 434
Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden güncel hava durumu tahminlerini ve son durumu alarak gösteren c# programı. Program 10 dakikada bir resimleri güncellemektedir.
mustafayilmaz28 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,425 9 Ocak 2013 #2 Teşekkürler Hocam. programı sizmi yazdınız?
M MuratAKAR Aktif Üye Mesajlar 137 9 Ocak 2013 #3 mustafayilmaz28' Alıntı: Teşekkürler Hocam. programı sizmi yazdınız? Genişletmek için tıkla ... Evet. Biraz önce yazdım Bu ara hava durumunu çok takip ettiğim için bari kolaylaştırayım dedim.
mustafayilmaz28' Alıntı: Teşekkürler Hocam. programı sizmi yazdınız? Genişletmek için tıkla ... Evet. Biraz önce yazdım Bu ara hava durumunu çok takip ettiğim için bari kolaylaştırayım dedim.
intel4004 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 893 9 Ocak 2013 #4 http://www.dahiweb.com/tag/flash-hava-durumu şu sitedede flash uygulaması vardı...