C# dilini açamıyorum bir bakın lütfen

Kodla Büyü

asdera58

Site Gezgini
İyi günler herkese bir sorunum varda ben Microsoft visual studio 2010 yükledım yükledıkten sonra new project dediğim zamn karşıma C++ kısmı gelıyor halbuki bana C# lazım onu bir türlü getiremedım her seferın C++ gelıyor acaba C# nasıl getiririz beni bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese çok tşkkürler şimdiden.

2010 u kullanmadığım için tam olarak nasıl çalışıyor biemiyorum. ben 2008 express edition kullanıyorum. 2008 de c# kurulumunu yapmak gerekiyor bunun için. 2010da da aynı mantık olabilir. yani Microsoft Visual 2010 c# kurmak gerekebilir. umarım yardımcı olabilmişimdir. kolay gelsin

hocam çok sağolun cvb verdiğiniz için bnde öyle düşündüm internetten baktım C# için öyle bi yama görmedim veya bn bulamadım eğer varsa bildiğiniz bi site söylersenız çok mutlu olurum..

Microsoft visual studio 2010 express te her programlama dilini ayrı yüklüyorsunuz.. microsoft visual studio express diye aratın çıkar..

Hocam visual studio 2010 unu yüklediğinizden eminseniz <new project> dedikten sonra gelen pencereden <project types> kısmında
aşağıya doğru <other languages> kısmı var, belki buradan sorununuzu çözebilirsiniz gözünüzden kaçmış olabilir

tomarz' Alıntı:
Hocam visual studio 2010 unu yüklediğinizden eminseniz <new project> dedikten sonra gelen pencereden <project types> kısmında
aşağıya doğru <other languages> kısmı var, belki buradan sorununuzu çözebilirsiniz gözünüzden kaçmış olabilir
Hocam varya kralsınız:) çoş tşk ederim dediğiniz gibi gözümden kaçmış aynı zamnda yeni öğrenmeye çalışıyorum programı ondan dolayı pek te bilmiyorum ama size tkrar çk tşk ederim uğraştım baya bunun için :)

BBNET
Geri