karakartalim19O3
Site Gezgini
Nesne Tabanlı Programlama Örnekleri Olanlar Paylaşabilirmi (C#)
Teşekkür Ederim Allah Razı Olsuntaner2309' Alıntı:al hocam
Ya arkadaşlar ben bir şeyi anyamıyorum burada yardım isteyen %95 bizim bir ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZ.halk' Alıntı:Ey moderatörler;
Neredesiniz? Adam komedi gibi konu açmış ve konu başlığı da kurallara aykırı. Forumun kalitesi düştü.
O zaman ben de rica ediyorum. Birisi bana C# öğretsin hadi. Buyrun hadi.
Rica ederim hocam eğititiminize faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana 8)bilgisayarbilisimnet' Alıntı:Taner giriş seviyesi için güzel düşünülmüş örnekler.. :+1: sağolasın.
Teşekkür Ederim Hocam Birilerine Ağzının Payını Verdiğin İçintaner2309' Alıntı:Ya arkadaşlar ben bir şeyi anyamıyorum burada yardım isteyen %95 bizim bir ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZ.halk' Alıntı:Ey moderatörler;
Neredesiniz? Adam komedi gibi konu açmış ve konu başlığı da kurallara aykırı. Forumun kalitesi düştü.
Arkadaşımız bilmeyebilir,yeni atama olabilir vb artık neyse fark etmez.Sonuç da bizden yardım istiyor.Ya edeceksen yardım et yada o çeneni (parmaklarını) kapat.Bu ne ego anlamadım gitti.
He size gelince yakınan arkadaşım;benim örneklerime bakın,gene anlamazsan tabiki sanada öğretiriz ALLAH'ın izni ile
Ne demek vazifemizkarakartalim19O3' Alıntı:Teşekkür Ederim Hocam Birilerine Ağzının Payını Verdiğin İçintaner2309' Alıntı:Ya arkadaşlar ben bir şeyi anyamıyorum burada yardım isteyen %95 bizim bir ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZ.halk' Alıntı:Ey moderatörler;
Arkadaşımız bilmeyebilir,yeni atama olabilir vb artık neyse fark etmez.Sonuç da bizden yardım istiyor.Ya edeceksen yardım et yada o çeneni (parmaklarını) kapat.Bu ne ego anlamadım gitti.
He size gelince yakınan arkadaşım;benim örneklerime bakın,gene anlamazsan tabiki sanada öğretiriz ALLAH'ın izni ile